Bipa Fashion.hr

'Ovo je sve što vam treba u koferu za godišnji odmor'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Unatoč visokim temperaturama, u kreativnim radionicama domaćih modnih dizajnera užurbano se pripremaju nove kolekcije. ''BIPA Fashion.hr Cruise Collection'' početkom srpnja predstavit će ljetne modne ideje ponajboljih domaćih dizajnera.

Modni dizajner Ivica Skoko priprema posljednje detalje svoje nove kolekcije. Predstavit će je na modnoj poslastici ''BIPA Fashion.hr Cruise Collection'', koja nas čeka od 2. do 4. srpnja na zagrebačkom Tomislavcu. 'Kolekcija je inspirirana početkom 50ih godina, početkom pin up-a', kaže Ivica.

Pogledaj i ovo Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) Nasmijana voditeljica Prvi izlazak nakon brisanja fotografija s bivšim dečkom: Ecija Ivušić uskočila u kožnu kombinaciju

Prvi modni editorijal sedam najboljih dizajnera LIFT-a

Svoje viđenje ljetnih odjevnih kombinacija na BIPA FAshion.hr Cruise Collectionu predstavit će i Martina Felja. 'Ovo je sve što vam treba u koferu za godišnji odmor. Od nekih dnevnih varijanti, haljinica za plažu, večernje haljine i koktel haljine', kaže Felja a što nas čeka na modnim revijama pogledajte u prilogu inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene