Ovosezonski Bipa Fashion.hr pokazao nam je neke od najljepših modnih priča nastalih u Lijepoj našoj. Oduševljenje ne prestaje ni zbog različitih inovacija, zbog kojih s pravom možemo reći da vodeći regionalni modni događaj može parirati svjetskim fashion weekovima.


Uz vrtuljak na pisti jučer se na Bipa Fashion.hr malo tko nije prisjetio djetinstva.

Vezani članci Natali Dizdar - 3 Nova adresa Natali Dizdar, opisala je kako izgleda njezin život u Londonu i priznala: "Sada nije lijepo tamo živjeti" Marijana Mikulić, Helena Minić Matanić i Nevena Rendeli Vejzović Poznate Hrvatice otvoreno o brigama i strahovima: "Novi set strahova za koje ste mislili da uopće ne postoje"

Kako je lunapark vlasništvo obitelji glumice Semente Rajhard već godinama, glumica je imala rijetki privilegij odrasti u tom veselom okruženju. Inače, i ovaj vrtuljak njezino je vlasništvo.

Uz pistu se svašta dozna. Tako smo, razmjenjujući informacije s kolegama, došli do podatka kako su fotografi dobili novi izvor zarade. Naime, sve više selebritija angažira profesionalce da ih fotografiraju za društvene mreže.

Kad se pojave bivša i aktualna Miss Universe nitko ne ostaje ravnodušan

S dvojcem Elfs su na svoje došli i muškarci. Razveselilo je to uvijek dotjeranog člana Colonije. Da zvijezde prate modu svi znamo, no koliko si to mogu dopustiti žene s ozbiljnom karijerom.

Uz Bipa Fashion.hr Zagreb proživljava prekrasne modne trenutke.

Kako je sve to izgledalo i kako su se gosti zabavljali, pogledajte u prilogu IN magazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook