Rančići idu dalje

'To je najbolji posao koji sam imao'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni par Giualiana i BIll uspješniji su no ikada. Bill Rančić, porijeklom Hrvat, i poznata američka televizijska voditeljica dobili su sina, a o svemu se raspričao u intervjuu za inMagazin.

Bill Rančić uživa u činjenici da je dio moćnog para američke TV industrije. On i supruga Gulliana uspješno grade karijere, kako zajedničke tako i odvojene. Ona vodi show na popularnoj američkoj zabavnoj mreži, dok je on pobjednik prve sezone realiti showa Donalda Trumpa i poduzetnik.

'Pokrenuo sam svoju prvu firmu dok sam jop dio na fakultetu. Dobio sam priliku kad me Donald Trump zaposlio', priča Rančić.

Pogledaj i ovo showbuzz Nisu mogli čekati 'Ukrali' fotografiju s Djedom Božićnjakom!

>> 'Naš brak je na prvom mjestu – dijete je na drugom'

Danas Gulliana i Bill imaju uspješan steak house restoran koji polako šire diljem SAD-a. Za mjesto u njihovom restoranu potrebno je tjednima čekati rezervaciju. Osim toga Giulliana ima i vlastitu liniju odjeće, te zajedno snimaju reality show kojem su i izvršni producenti. Poznati par simpatije javnosti pridobio je hrabrom Julianinom borbom nakon što joj je diagnosticiran rak dojke. Pobjedu nad zloćudnom bolesti okrunili su prinovom koju su dobili uz pomoć surogat majke.

Roditeljstvo im je ostvarenje snova

Rančić priča kako nakon svega on i Juliana provode svaki trenutak zajedno i naprosto obožavaju malog nasljednika. 'Sada sam otac, to je moja nova uloga i posao. Najbolji posao koji sam imao. Prilično nevjerojatno!', kaže Bill.

Unatoč velikom profesionalnom uspjehu poznati par dobivanje svog sina opisuje kao ostvarenje sna. Na zamjensku majku odlučili su se nakon što je voditeljica nekoliko puta podvrgnuta umjetnoj oplodnji, a jednom je imala i pobačaj. Rak joj je dijagnosticiran netom prije zadnjeg tretmana umjetne oplodnje. Slavni par danas priželjkuje još jedno dijete.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene