Ekskluzivno!

Američki milijunaš kod nas zaprosio ljubav svog života: Doznali smo sve o najromantičnijim zarukama u Hrvatskoj!

Milijunaš došao na Hvar zaprositi djevojku - 6 Milijunaš došao na Hvar zaprositi djevojku - 6 In Magazin 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Milijunaš došao na Hvar zaprositi djevojku - 1 Milijunaš došao na Hvar zaprositi djevojku - 2 Milijunaš došao na Hvar zaprositi djevojku - 3 Milijunaš došao na Hvar zaprositi djevojku - 4 Milijunaš došao na Hvar zaprositi djevojku - 5 Milijunaš došao na Hvar zaprositi djevojku - 6 +0 Milijunaš došao na Hvar zaprositi djevojku - 7 Galerija

Kada je milijunaš Bill Perkins odlučio zaprositi svoju djevojku, znao je samo to da želi da bude na posebnom mjestu. Jahtom je plovio od Hvara prema jugu i odlučio se za Dubrovnik. Je li njegova odabranica rekla "da2 i kako izgleda jedan od najvećih zaručničkih prstena na svijetu doznao je samo In Magazin.

Doznali smo sve o najromantičnijim zarukama u Hrvatskoj: Američki milijunaš kod nas zaprosio ljubav svog života !

Pogledaj i ovo In Magazin: Amerikanka Olivia - 3 Prati ju 50 tisuća ljudi Amerikanka hrvatskih korijena o navikama i mitovima Hrvata koje dijeli sa svojim pratiteljima: ''To je jedan od razloga zašto sam ostala ovdje!''

Otkad je jahta s veselim društvom stigla u Jadran sva pozornost pala je na Dana Bilzeriana. Međutim on je na njoj tek jedan od gostiju. Pravi junak priče je njegov prijatelj, milijunaš Bill Perkins, koji je krstarenje organizirao kako bi pronašao savršeno mjesto za zaruke, a otkrio nam je i koje je hrvatske riječi naučio.

"Znam najvažniju - ljubav i hvala", otkrio nam je milijunaš.

Simpatični Bill i profesionalna plesačica Lara Sebastian svoju ljubavnu priču otkrili su nam na svojoj jahti.

"Upoznali smo se, kliknuli smo i više nismo mogli jedno bez drugoga. Evo nas ovdje nakon četiri i pol godine", ispričala je Lara. 

A sve je počelo karaokama o kojima je Bill ovisan i pjesmom koju svi znamo.

"Ljetna ljubav dogodila se brzo... Upoznao sam curu ludu za mnom. Upoznala sam dečka, bio je presladak", otpjevao je par pjesmu "Summer Love" iz kultnog mjuzikla Briljantin.

"Bilo je tako nekako. Ne znamo baš riječi. Znamo pogriješiti", ispričao je Bill smijući se. 

Kako bi zaruke bile savršene Bill je na tvrđavi Lovrjenac organizirao večeru samo za njih.

"Uspinjala sam se stubama u cipelama s potpeticama. Kad sam došla na vrh.. Nisam mogla vjerovati. Pogled je bio nevjerojatan. Čekao nas je stol", rekla je Lara. 

"Čim sam kleknuo, ona se izgubila. Ništa me nije čula. Počela je plakati i tražila je od mene da ponovim što sam rekao. Bila je šokirana. Ali pitao sam je mogu li je voljeti i želi li biti moja kraljica, želi li prolaziti životne avanture sa mnom, želi li biti uz mene. Pristala je, ali nije znala što govorim. Ne znam je li dijamant prevelik", ispričao je Bill. 

Lara je priznala da je prsten malo prevelik. 

Uslijedilo je slavlje s prijateljima i spektakularni vatromet koji je obradovao cijeli grad.

Bill je upravitelj hedge fondova, producent, ali najpoznatiji je kao profesionalni igrač pokera. Njegova zarada na turnirima prelazi 5 milijuna dolara, a poker uspoređuje s bilo kojim drugim biznisom.

Krajem srpnja izlazi i njegova knjiga u kojoj otkriva kako optimizirati život i uživati u njemu.

Laru i Billa sad očekuje organizacija nezaboravnog vjenčanja, a Hrvatska je jedan od favorita.

"Ovo je mjesto meni poput bajke. Moguće je", zaključio je Bill. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene