na medeni mjesec u Izrael

Bili smo na vjenčanju Roberta Kurbaše: Donosimo sve detalje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Crkva Bezgrešnog začeća u Kučinama kod Solina bila je pretijesna sve uzvanike i znatiželjnike koji su došli vidjeti vjenčanje Roberta Kurbaše i njegove odabranice Kristine Matković.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo In Magazin: Sandi Cenov i žena - 1 Proslavili 18. godišnjicu Sandi Cenov i njegova supruga za kamere In magazina progovorili o braku i zarukama: ''Bila je to ljubav doslovno na prvi pogled''

Robert Kurbaša i Kristina Matković protekli su vikend postali supružnici. Bivša Miss Universe Dalmacije zablistala je u romantičnoj bijeloj vjenčanici inspiriranu antičkim stilom koju je kreirao poznati modni dvojac Arileo. Poznati glumac je za najvažniji dan u životu odabrao elegantno crno odijelo s leptir-mašnom šivano po mjeri.

>> 30 godina u jednoj noći: Evo kako je bilo na koncertu Jasne Zlokić!

Robertovo vjenčanje nisu propustile ni kolegice Ksenija Prohaska i Doris Pinčić u pratnji zaručnika Borisa Rogoznice, acrkvu su ispunili glasovi operne pjevačice Valentine Fijačko i klape Sveti Florijan. Nakon izricanja zavjeta mladenci su, na oduševljenje okupljenih svatova, pred crkvom zapjevali.

Medeni mjesec u Izraelu

Potom je svadbena povorka otišla na ručak u restoran u splitskoj marini, a dan za pamćenje okončan je velikim tulumom u jednom splitskom klubu.

Za Roberta još nema predaha od posla. Već večeras, s predstavom 'Lutka' gostuje u Kutini pa će na medeni mjesec u Izrael otputovati za dva tjedna.

Podsjetimo, 35-godišnji glumac i 9-godina mlađa frizerka koji su se upoznali prije točno godinu dana u jednoj splitskoj teretani, u 2013.-u su uplovili u uz molitvu u Međugorju. Mladenci, koji će krajem ljeta postati roditelji, živjet će u stanu u sklopu Robertove obiteljske kuće u Žrnovnici.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene