Svi ih pamtimo

Bile su seks ikone svog vremena: Gdje su danas ex-Yu ljepotice?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zbog njih su se filmovi gledali i po nekoliko puta, njihove su fotografije objavljivane u najčitanijim magazinima,a za njima je uzdisala bivša država.

One su seks ikone svog vremena, kojih se i danas mnogi s nostalgijom prisjećaju. Tko su nekad najljepše i najpopularnije žene bivše države, gdje su danas i što rade – istražili smo!

Pogledaj i ovo Ana Sasso velika zvijezda bivše države Legendarna Pipi djevojka i Miss Jugoslavije podijelila fotografiju s mužem kojeg ne viđamo često, ali svi komentiraju njezin mladenački izgled!

Slovenka Bernarda Marovt prvo se ovjenčala titulom 'Miss Starta', tada popularnog magazina. Na izboru za Miss 1983. i službeno je postala najljepša Jugoslavenka, no na dan izbora za Miss svijeta objavljene su Bernardine golišave fotografije. Lijepa Slovenka kažnjena je svojevrsnom diskvalifikacijom. Naime, za nju se moglo glasovati, no nije smjela pobijediti.

>> Španjolska političarka snimila naslovnicu u toplesu, evo zašto!

'Bio je možemo rećI, pravi skandal tada jer ljudi nisu navikli, to je bilo nešto novo, mogu reći iznenađenje, ali onda se navikneš - kažeš, dobro, jednom sam to probala, dobro, gotovo', ispričala je Bernarda.

Poput Bernarde, svoj početak u 'Startu' imala je i Ana Sasso. Samokritičnu Splićanku većina i danas pamti po sad već kultnoj televizijskoj reklami u kojoj izranja iz mora u mokroj majici. Svojevremeno je iz Pariza dobila i filmsku ponudu, no kako je uloga uvjetovana time da bude u toplesu, Ana ju je odbila.

Problem sa svlačenjem nije imala glumica Beba Lončar koja je na velikom platnu debitirala u filmu 'Ljubav i moda'. Zahvaljujući ulozi Sonje postala je zvijezda i uspješnu karijeru nastavila u Italiji. 71-godišnja Beba se danas potpuno povukla iz glume i medija. Tek u rijetkim intervjuima naglašava kako uživa u anonimnosti.

No ima još pregršt ex-yu ljepotica – rijetki bi zaboravili seksi Suzanu Mančić, Miru Furlan, Savinu Geršak i mnoge druge. Gdje su i što danas rade, pogledajte u prilogu inMagazina!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene