Kraljica Bee

Beyonce tribute, jedini takav ženski bend, nastupao u Zagrebu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako je glazbena diva Beyonce već dvaput posjetila Hrvatsku, obožavatelji velike Queen B ipak bi voljeli češće uživati u njezinim najvećim hitovima. Stoga se za apetite publike pobrinula šestorka iz Beograda.

Beyonce tribute bend jedini je takav, potpuno ženski sastav, uz koji možete uživati ne samo u vokalnoj i instrumentalnoj, već i u vizualnoj izvedbi. Ove talentirane djevojke nastupale su na brojnim festivalima, a kako je izgledao njihov nastup u Zagrebu, kako se slažu međusobno te posjećuju li njihove koncerte više žene ili muškarci, otkrile su Sanji Kuzmanović. 

Pogledaj i ovo Robbie Williams - 2 Iskrena ispovijest Robbie Williams otvoreno o detaljima iz privatnog života, demonima, ovisnosti i vlastitoj djeci

Ivana, Milica, Iva, Ana, Marija i Saška - jedini su ženski Beyonce tribute bend u svijetu.

'Ima još nekih tributa Beyonce, čula sam nešto u Americi i Holandiji, ali mi smo kao jedini ženski bend koji je tribute Beyonce. Mi znamo da ona ima ženski bend i mi smo baš zbog toga htjele da napravimo, ako je tribute da bude baš kao njezin bend'.

Cijela je priča nastala - sasvim slučajno, na nagovor njihova današnjeg menadžera Nenada Jelenkovića.


'Zanimljivo je kako je došao na ideju da napravi tribute bend Beyonce, zato što je imao prije djevojku koja je obožavala Beyonce i svako jutro ga je njezin alarm budio. I onda da bi udovoljio djevojci onda je rekao ajde da pokušam da napravim bend, skupio je djevojke i napravio dobru priču i onda su raskinuli. I onda je on, poslije prve probe, haha, onda je rekao: jao, moja djevojka, s druge strane šest djevojaka, pa dobro. Tako je i završilo'.

Iako su ženski bendovi poznati po tome da imaju rok trajanja, djevojke se time ne zamaraju.

'Kad je puno žena na jednom mjestu, to može da bude ili ono užas i katastrofa, loše ili da bude jako dobro'.

Više o ovom zanimljivom bendu saznajte u prilogu inMagazina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene