Originalna i svoja

Mlada nada domaće glazbene scene Beta Sudar otkrila nam je svoj veliki strah, ali i svoj ljubavni status

Beta Sudar - 2 Beta Sudar - 2 In Magazin 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Beta Sudar - 1 Beta Sudar - 2 Beta Sudar - 4 Beta Sudar - 3 Beta Sudar - 5 Beta Sudar - 6 Beta Sudar - 7 +0 Beta Sudar - 8 Galerija

Mnogi, koji su pratili Doru 2019., sjećaju se sjajnog nastupa mlade pjevačice Bete Sudar. Iako joj je tek 21 godina, ova Slavonka odlučna je u namjeri da krene stopama svojih pjevačkih uzora Nine Badrić i Vanne. Snimila je novu pjesmu, a koja joj se zvijezda društvenih mreža pridružila na snimanju videspota, pogledajte u videu.

Dozu optimizma u stihovima, a šarenila u videospotu donijela je Beta Sudar svojom novom pjesmom "Doviđenja tugo“.

Pogledaj i ovo Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 23 Nije bilo jednostavno! Alen Bičević briljirao je kao Gabi Novak i odnio svoju drugu pobjedu u hit-showu: "Osjećaj koji sam imao je famozan, nešto neopisivo!"

"Pjesma je pozitivna, vesela što mislim da nam i treba sada u ovom trenutku kada smo u koroni i kada se sve ovo događa i kad smo svi puni pesimizma. Voljela bih da mogu tu pjesmu podijeliti s publikom, da ju mogu uživo izvesti. Nažalost to nije moguće", izjavila je Beta.

Skokovi s nekoliko metara visine, akrobacije na trampolinu i sve to za potrebe videospota, ova je bivša nogometašica bez problema savladala.

"Bilo je onako dosta avanturistički, pomalo i opasno za mene pošto se ja iskreno bojim visine", priznala nam je.

A za prevladavanje straha u pomoć je pozvala jednog od najpoznatijih hrvatskih tiktokera. A tko je Dario Marčac znaju oni koji su aktivni na društvenoj mreži, odnosno aplikaciji Tik toku.

"Beta me kontaktirala na društvenim mrežama jer je vidjela moj rad, kakvu vrstu videa snimam, kakvu publiku imam, koju količinu publike imam. Rekla mi je za spot i meni se ideja stvarno svidjela", otkrio nam je Dario.

Dario ima više od 400 tisuća pratitelja, a mnoge sigurno zanima može li se od tik toka živjeti?

"Ako si snalažljiv, ako znaš naći dobre sponzore, ako se znaš lijepo prilagodit publici može se živjeti od toga", priznao je.

A već neko vrijeme teško se živi od glazbe. Neki su se okrenuli drugi poslovima, a Beta Sudar posvetila se radu na novim pjesmama i priprema album prvijenac.

"Mi ne gubimo vrijeme, nama je ovo super došlo kao neko slobodno vrijeme da napredujemo, da radimo na sebi i zapravo još uvijek nismo izgubili volju i želju da to nešto može dobro ispasti", objasnila je Beta.

Mnogi se sjećaju i njenog nastupa na Dori 2019., a nastupiti na Eurosongu još je na njenoj listi želja.

"Vidjela sam jednu fan stranicu na instagramu i bila sam stavljena kao jedna od želja publike. To mi je pobudilo neku želju da možda se ponovno okušam, tko zna možda me i ove godine vidite na Dori", izjavila je.

A ni ljubavni status ova Slavonka ne krije.

"Sretna sam, slobodna trenutno. Mislim da sam premlada da bih se upuštala u neke veze. Meni je trenutno karijera na prvom mjestu, ali naravno ako se dogodi, ako mi netko osvoji srce što se tu može", zaključila je.

Tek joj je 21 godina, zato polako, ali sigurno gradi svoj estradni put.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene