Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Baka Tomica sa punih 107. godina postala je ponos cijelih Kaštela, no život je nije mazio


Baka Tomica iz Kaštel Novoga postala je prava zvijezda i to zbog svojih godina. Rođena davne 1908. godine nedavno je napunila 107. godinu života i još se osjeća mlado. Voli zabave i vesela druženja, a kada je na televiziji utakmica Hajduka ne skreće pogled. No, život je nije mazio.

Vezani članci Ron Holsey Pogledajte što je snimio Amerikanac koji obožava Pejakovićeve pjesme te je li upoznao kakvu Hrvaticu Đana Smajo - 2 Sinovi Tomislava Mrduljaša i Gibonnia te mlada Đana predvodnici su novog glazbenog vala

'Radila sam što sam mogla - kopala, žela i radila u polju, vinogradu i držala ovce i držali konja, a na konju orali', kaže Tomica.Težak život je nije slomio dapače postala je sve jača, a u svom dugom životu priznaje popije samo tabletu protiv prehlade.

Za kaštelansko čudo od bake čuli su i nogometaši Hajduka jer upravo baka Tomica vjerni je njihov fan. No kaže - više prije dok je bila mlađa nego li sada.'Jesam, to su mlađarija. Pogledam kad me god volja', kaže.

Iako je starija i od nogometnog kluba Hajduk, priznaje da za dug život nema recepta.

'Nema smrti, pa kud ću onda, kad dođe smrt onda prikine i nikome ni rič', objašnjava.

Iako rođena davne 1908. godine kaže nigdje joj se još ne žuri, a obećala je i pravu rođendansku zabavu kada bude punila 110. rođendan.

Što je još otkrila pogledajte u prilogu IN Magazina.