nije skromna

Atraktivna zvijezda u Zagrebu: 'Bugarke su najljepše žene na svijetu!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedna od najvećih bugarskih zvijezda, atraktivna Andrea Sahara, posjetila je Zagreb i svoje obožavatelje jednostavno bacila u trans.

Hrvatska i Bugarska vole se javno - ako je suditi prema razdraganim licima zagrebačkih obožavatelja Bugarke Andree Sahare. Jedna od najpopularnijih bugarskih zvijezda prvi je put nastupila u našoj metropoli i oduševila. Atraktivna plavuša, pravog imena Teodora Rumenova Andreeva, ne skriva svoje atribute. Ipak, najviše se uzda u svoj glas!

Pogledaj i ovo Nataša Bekvalac Uvijek iznenadi! Srpska Barbie izazvala je pravu pomutnju u Beogradu, činilo se da nekoliko trakica neće obuzdati bujni dekolte!

Bugarka Andrea Sahara koja konkurira i folk zvijezdama poharala Zagreb

U svojoj je karijeri surađivala sa zvučnim imenima svjetske glazbene scene poput Shaggyja i Boba Sinclaira. Poslovno, ali i privatno, ovakvu snažnu ženu jedino mogu privući također snažni muškarci, otkriva nam Andrea. Iako mi Hrvati smatramo da su Hrvatice najljepše žene na svijetu, čini se da takvu politiku vode i Bugari. 'Bugarke su najljepše žene na svijetu!', odgovorno tvrdi Andrea.

Andrea Sahara krupnim koracima grabi prema velikom inozemnom uspjehu, a ako pitate ove Zagrepčane, molimo Andreu da što prije ponovno posjeti Zagreb. Kako je bilo pogledajte u prilogu inMagazina. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene