I pogodila

Astrologinja im prorekla prekid još 2012. godine!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Glumac 'Zore dubrovačke' Frane Perišin ponovno je sam. On i njegova djevojka Marta Žegura prekinuli su zaruke i odlučili krenuti svatko svojim putem.

Veza Frane Perišina i Marte Žegure bila je jedna od onih strastvenih, intenzivnih ljubavi koje planu brzo, ne mare za prepreke, ne pitaju za godine i prijašnja iskustva.

Pogledaj i ovo showbuzz Na Cavtatu Uživa s 23 godina mlađom i sinčićem: 'Lipo nam je'

Glumac Frane Perišin potvrdio prekid ljubavne veze

 

Marti tako nije smetalo što je Frane u vrijeme kad su se upoznali iza sebe već imao jedan brak i iz njega dvoje odrasle djece ni to što je od nje stariji 23 godine. Razlika u godinama tada nije bila važna ni njemu.

'Hvala Bogu, ja to ne osjećam. Ni bivšu ženu nisam pitao za godine, ni ona mene. Ni ako Bog da sadašnju, buduću ženu. Ja to ne pitam. To nisu stvari što se mjere trokutom i šestarom, to je stvar osjećanja', rekao je Perišin.

Sinčića Andriju, svoje prvo dijete, Marta je rodila na današnji dan, točno prije godinu dana. Par je pohađao i trudnički tečaj u zagrebačkoj Klinici za ženske bolesti i porode u Petrovoj ulici, ali se Franina novogodišnja želja da bude na porodu ipak nije ostvarila. Dječačić se požurio pa je tatu dočekao već umotan u dekicu.

Iako su nam oboje potvrdili da više nisu zajedno, o razlozima njihova prekida nisu željeli govoriti.

'Ja sam svjestan da je to jedna neminovnost i pokušavam zaštititi svoju privatnost koliko god mogu. Mislim da uspijevam poprilično u tome', rekao je glumac.

A evo kako je još 2012., kada se doznalo za njihovu vezu, ljubav Marte Žegure i Frane Perišina, prema njihovim natalnim kartama, prokomentirala astrologinja Anđelka Subašić. Ona je već tada izjavila da njihova veza neće opstati.

'On je u krizi srednjih godina. S obzirom da veza neće baš biti ni prihvaćena od strane drugih, bojim se da neće opstati neka dugoročna veza, u dugoročnom smislu. Njegov strah da nju ne izgubi će joj zapravo jako smetati, sve je više iritirati. Dakle, vrijeme nije na njihovoj strani,' rekla je tada astrologinja.

Što je još otkrio, pogledajte u intervjuu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene