Glumi ga sjajni Armin Omerović

Stiže riješiti misteriozno ubojstvo: Novi lik unosi pomutnju u "Čistu ljubav"!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U "Čistu ljubav" ulazi novi lik! Armin Omerović stiže kao inspektor Hrvoje Bulić!

Svoju karijeru Armin Omerović započeo je već s 13 godina. Iza njega je desetak uloga na televiziji i u filmu. Od večeras ćemo ga gledati i kao inspektora Hrvoja Bulića u seriji "Čista ljubav". Hoće li on uspjeti razriješiti slučaj Asjina ubojstva te kako se pripremao za ovu ulogu, Armin nam je sve otkrio.

Pogledaj i ovo Sementa Rajhard (Foto: Instagram) Opa! Obožavamo je na ekranima, a sada je snimila i prvi singl! Evo kako zvuči lijepa Sementa

"On je čovjek koji je vrlo sposoban, profesionalan, ali skloniji je kompromisu nego Tomo, zato je i zadržao posao policajca, inspektora u Zagrebu i na poziv svoga prijatelja, istinskog prijatelja, jer to Tomo zaista i jest", priča Omerović o svojoj ulozi. Posljednih nekoliko tjedana Armin kaže da je u potpunosti inspektor Bulić.

"Bez nekog svog privatnog života, toliko ga istražujem i toliko me zanima, da sam dva mjeseca konstantno on. I sve ono što sam novo naučio, vezano za policijski posao, vezano za taj posao koji veže inspektora nešto je novo za mene. Nikad se u životu ne bih susretao s ovakvim likom", dodaje glumac.

Napetosti u Vrhovcu zato neće nedostajati. A pomutnju će Hrvoje izazvati i u Brankinu životu. "Hrvoje je šarmantan, ne znam zašto. Hrvoje je stvarno šarmantan lik i mogu samo reći da će jednu lijepu priču, jedno lijepo poznanstvo ostvariti sa Brankom".

Svoju prvu ulogu Armin je odigrao u filmu Put lubenica. Tada je imao tek 13 godina, no brzo je shvatio da je gluma njegov poziv. "Dolazim iz radničke porodice i znam kroz svoje roditelje, šta je posao ustati ujutro i ići raditi zanat. Ovo je zanat, ovo je posao kao i svaki posao. Kada sam gledao porodični album prije nekoliko dana, ima jedna slika gdje je bio kolega Emir Hadžihafizbegović, Zijah Sokolović, Krešimir Mikić, Leon Lučev, ja i kineska glumica Sun Mei i iza fotografije je pisalo "Put lubenica film", zima 2005. To je prije 12 godina, prije 12 godina sam snimio svoj prvi film i tad je krenula sva ta priča. Naglo mi se prekinulo djetinjstvo, sa nekih 12-13 godina otišao sam u ozbiljan svijet kinematografije", prisjeća se Omerović.

Što je još otkrio, možete pogledati u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene