U novoj epizodi rubrike ''Neću van sve reć'' Arijana Čulina na svoj osebujan način komentira kupanje za vrijeme korone i kako se zaštititi na plaži od virusa.

Galerija


U novoj epizodi rubrike ''Neću van sve reć'' Arijana Čulina na svoj osebujan način komentira kupanje za vrijeme korone i kako se zaštititi na plaži od virusa. 

Vezani članci In Magazin: Željko Bebek i sin Zvonimir Kakav otac, takav sin, Željko Bebek prvi put zapjevao u duetu sa sinom Zvonimirom, a on već ima vojsku obožavateljica! Antonia Dora Pleško Zakoračili su u glazbene vode kao djeca i odrasli pred publikom, neke je teško prepoznati: "Nasmijem se kad me ne skuže"

Unatoč koronavirusu naše su plaže pune, a neke od njih posjetila je i Arijana Čulina i provjerila pridržavaju li se ljudi propisanih razmaka i socijalne distance.

Ona i prijateljica su sa sobom ponijele nekoliko različitih maski kako bi se što bolje zaštitile, a bile su spremne i za ulazak u more.

Kako im je bilo pogledajte u novoj rubrici IN Magazina "Neću van sve reć".

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Sin sportske legende koja je ovo ljeto uživala u Hrvatskoj prošetao u ekstra kratkoj suknji i otkrio noge