''Neću van sve reć''

Arijana Čulina o kupanju na plaži u doba korone: "Čekaj nek te dezinficiram!"

Nova epizoda rubrike Neću van sve reć - 3 Nova epizoda rubrike Neću van sve reć - 3 DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nova epizoda rubrike Neću van sve reć - 3 Nova epizoda rubrike Neću van sve reć - 4 Nova epizoda rubrike Neću van sve reć - 2 +0 Nova epizoda rubrike Neću van sve reć - 1 Galerija

U novoj epizodi rubrike ''Neću van sve reć'' Arijana Čulina na svoj osebujan način komentira kupanje za vrijeme korone i kako se zaštititi na plaži od virusa.

U novoj epizodi rubrike ''Neću van sve reć'' Arijana Čulina na svoj osebujan način komentira kupanje za vrijeme korone i kako se zaštititi na plaži od virusa. 

Pogledaj i ovo In Magazin: Hana Huljić - 2 Bez toga nema ništa Hana Huljić otkrila koji je glavni temelj njezine i Grašine obitelj: "Sretna sam što ona to ima"

Unatoč koronavirusu naše su plaže pune, a neke od njih posjetila je i Arijana Čulina i provjerila pridržavaju li se ljudi propisanih razmaka i socijalne distance.

Ona i prijateljica su sa sobom ponijele nekoliko različitih maski kako bi se što bolje zaštitile, a bile su spremne i za ulazak u more.

Kako im je bilo pogledajte u novoj rubrici IN Magazina "Neću van sve reć".

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju EJ Johnson (Foto: Instagram) EJ Johnson (Foto: Instagram) EJ Johnson (Foto: Getty Images) EJ Johnson (Foto: Getty Images) +1 EJ Johnson (Foto: Profimedia) Celebrity Sin sportske legende koja je ovo ljeto uživala u Hrvatskoj prošetao u ekstra kratkoj suknji i otkrio noge

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene