Poznata Splićanka Arijana Čulina dotakla se tema poput muško-ženskih odnosa, nekad i sad, ali i na aktualnu političku scenu.


Jedna od najpoznatijih Splićanki je Arijana Čulina, višestruko talentirana žena koja pomiče granice i voli eksperimentirati. Ona je glumica, slikarica, pjevačica, spisateljica, stand-up komičarka. Našeg novinara ugostila je u splitskom HNK, te mu je između ostalog otkrila razliku u odnosu muškarca prema ženi, danas i nekad.

Vezani članci Antonia Dora Pleško Zakoračili su u glazbene vode kao djeca i odrasli pred publikom, neke je teško prepoznati: "Nasmijem se kad me ne skuže" Lana Jurčević Lana Jurčević sasvim osobno i bez filtera: "Opterećeni smo fotošopom, retušom i milijardom aplikacija"

'Kako taj interes muškaraca više nije toliki za ženama, tako su one sve razgolićenije zapravo. Možete primijetiti u kafiću sjedi pet žena samih i pet muškaraca i koliko oni gledaju u svoju pivu toliko su ove skoncentrirane hoće li njih netko vidjeti.' Što je još sve prokomentirala Arijana Čulina, pogledajte u prilogu IN Magazina.