Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Splitska glumica Ariana Čulina još će vas jednom nasmijati do suza


Arijana Čulina ne prestaje nasmijavati. Duhovita i vrckava glumica otkrila je nekoliko stvari iz svog privatnog života.

Vezani članci Antonia Dora Pleško Zakoračili su u glazbene vode kao djeca i odrasli pred publikom, neke je teško prepoznati: "Nasmijem se kad me ne skuže" Tarik Filipović i Zrinka Cvitešić Otvoren filmski festival u Puli na najljepšoj pozornici pod zvijezdama, a evo koje su to glumačke zvijezde zablistale u punom sjaju

Arijana je priznala kako nije swingerski tip. Splitska glumica istaknula je kako je ona više za vezu s jednom osobom. Tako je na škakljivo pitanje što bi učinila da zaglavi na pustom otoku sa nekolicinom muških modela rekla 'Izabrala bih jednog. Ja sam jedan na jedan. Nisam ja onaj swingerski tip'.

Srećković kojeg bi Arijana izabrala morao bi joj uvijek govoriti da je voli pa čak i kada laže. Otkrila je Arijana i kako ju čudi što nikada nije vidjela siromašnu stariju ženu u vezi s mlađim muškarcem. Ako se takav nađe, ima, kaže Čulina, babu u staračkom domu.

'Ženi se uvijek treba govoriti da ju voliš. Žena to voli čuti', objasnila je Arijana. Gdje bi radije, na stolu ili u krevetu, balkanaca ili latino ljubavnika te gdje bi voljela vidjeti muškarce sa bijelim lancem, a gdje žene sa silikonskim grudima otkrila je Arijana u rubrici Paprene kuglice.

Pogledajte više u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr