Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Antonia i Aljoša željno čekaju dolazak kćerkice, ime su već odabrali, no ono se ne sviđa se baš svima.


Antonia Šerić i suprug Aljoša otkad su doznali za Antonijinu trudnoću želja je imati curicu. Želja im se ostvarila i malena Luna stiže u listopadu. No, neki odabirom imena nisu bili osobito zadovoljni.

 

#moonandstars #wallpaint #waltograph #nurserydecor #babyluna

A photo posted by Antonia Matkovic (@matkovicantonia) on

Vezani članci Arija Rizvić Odmor u Parizu: Zvijezda serije "Drugo ime ljubavi" otkrila detalje putovanja u Grad Svjetlosti Neda Arnerić Sjećanje na Nedu Arnerić: Prerani odlazak jedne od najljepših zvijezda bivše države

 

'Neki kažu da se tako psi zovu. Ja sam svjestan da ima puno psa koji se zovu Luna, ali sad će se i jedna predivna djevojčica tako zvati', rekli su.

 

 

sunset✨ #pavel #dubrovnik #markaM #pounjecollection #vintageglamour

A photo posted by Antonia Matkovic (@matkovicantonia) on

 

Bračni par Antonia i Aljoša pjevačica su i frontmen grupe Pavel. Ova privatno-poslovna suradnja kažu odlično funkcionira. Jedino pitanje oko kojeg se simpatični bračni par teško dogovara je ono tko ima zadnju riječ. Osim što navečer nastupa na koncertima Aljoša Šerić ima i dnevnu karijeru. Ozbiljan je odvjetnik koji ured dijeli s tatom i sestrom.

A kako idu pripreme za dolazak bebe i što nam 'Pavel' novo sprema saznajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.