Kako je njegova starija mezimica prihvatila seku, zašto je rasplakao suprugu Katju nakon porođaja te kakvu igru igraju kad malena Mila noću zaplače, simpatična obitelj Đok povjerila je Sanji Kuzmanović.

Galerija


Kad poželi odmoriti dušu i tijelo, trener naše hrvačke reprezentacije Anton Đok mir potraži nedaleko od Zagreba, u mirnom Lužanu.

Vezani članci Fani Čapalija - 2 Što to veže Fani Čapaliju, Giannu Apostolski i Natašu Bebić osim ljubavi prema rodnom Splitu? Sandi Cenov - 4 Sandi Cenov progovorio o prijateljstvu s Đorđem Balaševićem i otkrio kako su se upoznali

Njegova mala zelena oaza pravi je raj za obitelj koja se nedavno proširila za još jednog člana. Kako je njegova starija mezimica prihvatila seku, zašto je rasplakao suprugu Katju nakon porođaja te kakvu igru igraju kad malena Mila noću zaplače, simpatična obitelj Đok povjerila je Sanji Kuzmanović.

Obitelj Đok prije dva mjeseca dobila je pojačanje. Na svijet je stigla malena Mila, kojoj se najviše razveselila seka Diva.

Kako bi faza ljubomore prošla što bezbolnije, Katja i Anton Divu su pripremili na sekicu, no i dalje ih, kažu, zna nasmijati do suza.

"Ja uđem u njenu sobu i dočeka nas cijela našminkana, cijelo lice i ruke, s mojim ružem, kojeg je našla negdje u kupaoni, samo iz tog nekog osjećaja zapostavljenosti jer jedno 10 minuta nitko nije gledao isključivo samo nju", otkriva Katja koja ipak priznaje kako je katkad teško s dvoje djece i suprugom koji je zbog posla često odsutan.

"Preživio sam taj val kad je kofer skoro završio u hodniku, sad je dobro, sad je dvoje djece i sad vidi da ne može bez mene, sad sam se osigurao", kroz smijeh ističe Anton.

"Kad smo tek započeli naš brak, u biti sam ja bila ta koja je više putovala i više izbivala i nekako ganjala neki svoj san, Anton je uvijek tu bio potpora. Tako da u principu, potpuna sam mu podrška, koliko god nekad bilo teško i koliko god ga dočekala različitog raspoloženja."

"Kad sam joj prvi put pokazao kalendar kad sam počeo raditi, samo je bilo: da, ja sam ti podrška i samo odjednom krene plakati. Ja pitam šta je, kaže ona šta tebe ovoliko neće biti?"

No zato je uvijek na usluzi tzv. baka-servis, koji im pomaže da u pretrpanom rasporedu nađu i malo vremena za sebe.

"Otkad sam ja nju upoznao, ja sam u njoj vidio osobu koju želim da odgaja moju djecu. Dobra je, trpi me. Taj majčinski instinkt i ta majčinska ljubav je nešto čemu se ja divim općenito, znači žene kad vidim s malom djecom, koliko one sebe moraju žrtvovati, sve ono što im je prije bio prioritet, stavljaju sa strane", iskreno priznaje Anton.

A što je još simpatični bračni par otkrio našoj Sanji, saznajte u video prilogu u našoj galeriji. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Serijski preljubnik sada je obiteljski čovjek: Pjevač se druži s bivšom i sadašnjom ženom koja ga je smirila