More poznatih lica okupilo se sinoć na svečanom otvorenju elitnog splitskog hotela.


Za raskošno otvaranje obnovljenog splitskog hotela, danima se tražila pozivnica više. Uz ministre Lorencina i Marasa, otvorenje nisu propustili ni general Ante Gotovina u pratnji supruge Dunje, koje je okupljeno mnoštvo dočekalo velikim pljeskom, te kumovi Marko Perković Thompson i Mate Bulić sa svojim nježnijim polovicama. 

Thompsonova proslava iz Čavoglava seli u Knin: 'Volio bih da zajedništva u Hrvatskoj bude svaki dan'

Vezani članci Marko Perković Thompson Odluka DORH-a: Nema osnove za izvanrednim pravnim lijekom zbog "Bojne Čavoglave" Ella Dvornik i Charles Pierce Vjenčani na Valentinovo! Ovi slavni parovi imaju razlog više za proslavu Dana zaljubljenih

'Ja sam ovdje više puta i prespavao dok nisam bio smješten ovdje u Splitu, dok nisam imao gdje, što se kaže', rekao je Thompson.

Kralj dijaspore Mate Bulić, koji s kumom Thompsonom radi na svojem novom albumu, trenutačno, kaže, najviše uživa u ulozi djeda svojem šestomjesečnom unuku, koji ga je neopisivo ispunio. 'Zaista to me preporodilo i mogu vam reć svakome najviše što u životu mogu zaželjeti pored zdravlja da doživi da bude djed', rekao je Bulić.

Atraktivna Ana Gruica, koja će za mjesec i pol dana postati majka, cijelu je večer dobivala komplimente na račun izgleda. 'Moram iskoristit sad dok ne igram i dok nema predstava sve ovo što mogu pozavršavat, dat ispite na faksu, stavit aparatić za zube, malo ošišat kosu iza, što si inače ne smijem priuštit, tako da sve ove ludosti sada ispunjavam', rekla je Gruica.

Ana Gruica odgovara: 'Tko vam je tako isprao mozgove, mislite da ste vrednije od drugih trudnica?'

A Anini statusi na društvenoj mreži, u kojima je izjavila kako se srami društva u kojem živi, jer je kao trudnicu nitko ne pušta preko reda, izazvali su lavinu komentara. 'Mislim da su mi statusi u redu i ponovo ću kad mi dođe napisat o toj ili bilo kojoj drugoj temi jer se ne bojim, ne sramim se reć na glas ono što mislim. Mislim da bi tako trebali svi ljudi', rekla je Ana.

Tko se još pojavio na otvorenju elitnog hotela i kako je to izgedalo pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook