More poznatih lica okupilo se sinoć na svečanom otvorenju elitnog splitskog hotela.


Za raskošno otvaranje obnovljenog splitskog hotela, danima se tražila pozivnica više. Uz ministre Lorencina i Marasa, otvorenje nisu propustili ni general Ante Gotovina u pratnji supruge Dunje, koje je okupljeno mnoštvo dočekalo velikim pljeskom, te kumovi Marko Perković Thompson i Mate Bulić sa svojim nježnijim polovicama. 

Thompsonova proslava iz Čavoglava seli u Knin: 'Volio bih da zajedništva u Hrvatskoj bude svaki dan'

Vezani članci Danijela Martinović Danijela je prije Graše bila u tajnom braku s našim dobro poznatim pjevačem, uspjeli su ga skrivati od svih čak tri godine Marko Perković Thompson i supruga Sandra - 4 Divna gesta Thompsonove samozatajne supruge koja je i njega potaknula na hvalevrijedan potez: "E to je veličina"

'Ja sam ovdje više puta i prespavao dok nisam bio smješten ovdje u Splitu, dok nisam imao gdje, što se kaže', rekao je Thompson.

Kralj dijaspore Mate Bulić, koji s kumom Thompsonom radi na svojem novom albumu, trenutačno, kaže, najviše uživa u ulozi djeda svojem šestomjesečnom unuku, koji ga je neopisivo ispunio. 'Zaista to me preporodilo i mogu vam reć svakome najviše što u životu mogu zaželjeti pored zdravlja da doživi da bude djed', rekao je Bulić.

Atraktivna Ana Gruica, koja će za mjesec i pol dana postati majka, cijelu je večer dobivala komplimente na račun izgleda. 'Moram iskoristit sad dok ne igram i dok nema predstava sve ovo što mogu pozavršavat, dat ispite na faksu, stavit aparatić za zube, malo ošišat kosu iza, što si inače ne smijem priuštit, tako da sve ove ludosti sada ispunjavam', rekla je Gruica.

Ana Gruica odgovara: 'Tko vam je tako isprao mozgove, mislite da ste vrednije od drugih trudnica?'

A Anini statusi na društvenoj mreži, u kojima je izjavila kako se srami društva u kojem živi, jer je kao trudnicu nitko ne pušta preko reda, izazvali su lavinu komentara. 'Mislim da su mi statusi u redu i ponovo ću kad mi dođe napisat o toj ili bilo kojoj drugoj temi jer se ne bojim, ne sramim se reć na glas ono što mislim. Mislim da bi tako trebali svi ljudi', rekla je Ana.

Tko se još pojavio na otvorenju elitnog hotela i kako je to izgedalo pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook