I to nije sve! Snježana Mehun navodno se ponovno udaje. Evo što je otkrila na tu temu!


Što je zajedničko manekenkama i nogometašima? I jedne i druge prati predrasuda da su neznalice. Zašto je tomu tako, odlučili smo provjeriti na predstavljanju novih dresova NK Lokomotive, gdje su se nogometaši našli u ulozi manekena. Doznali smo i zašto žene 'stvarno' prate nogomet, a Ankica Dobrić i Snježana Mehun su nam povjerile pikanterije iz svojih ljubavnih života. Koja se navodno udaje, a kojoj se udvara čak 35 godina mlađi muškarac.

Vezani članci Snježana Mehun (Foto: Dnevnik.hr) Hoće li još koji estradnjak ući u politiku? ''Kažu da smo svi potkupljivi, ovisno o cijeni'' Ankica Dobrić (Screenshot: Video) Ankica Dobrić otvoreno o borbi s karcinomom dojke: "Strašno sam se bojala kemoterapija"

'Sada mi se udvara jedan od 21 godinu, to je ipak malo bezveze. Slika se i šalje slike svog lijepog tijela, ali ima savršene mišiće, zapravo je opsjednut sobom, klinac je', otkrila je tako Ankica Dobrić.

A, čini se kako je Snježana našla nekoga jer šuška se i o novoj udaji.

'Sad si me zatekla, sad mi je neugodno, Dino ne zna i sad sluša što će mama reći. Moram paziti... Kandidat postoji, više kandidata postoji', otkrila je Snježana. A što su nam otkrili zgodni nogometaši, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.