Revija Ivice Skoke na Bipa Fashion.hr-u privukla je velik broj poznatih i zaljubljenika u modu. Nakon životne bitke s teškom bolesti dobrog prijatelja došla je podržati i glumica Ankica Dobrić.

Galerija


Bipa Fashion.hr opet je privukao brojna poznata lica. Iako nas je zahvatio val hladnoće, poznatima nije bio problem doći kako bi vidjeli najnovije kolekcije koje bi se u njihovim ormarima mogle naći ovo proljeće i ljeto.

Vezani članci Ivica Skoko na Bipa FASHION.HR-u (Foto: Zvonimir Ferina) "Back to black": Nova kolekcija Ivice Skoke uskoro na pisti Bipa FASHION.HR-a Nives Celzijus (Foto: Dnevnik.hr) Nives Celzijus zažarila prve redove na Bipa Fashion.hr-u: "Nisam znala da je to baš toliki dekolte!"

A među brojnim poznatim licima pojavila se i glumica Ankica Dobrić. Ona je stigla kako bi iznenadila prijatelja Ivicu Skoku.

''Dogovorili smo se da bude iznenađenje, da sve bude iznenađenje jer se i ja radujem vidjeti što je sada čarobno smislio'', kazala je glumica.

Ankica Dobrić i Tihana Harapin (FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL)
Ankica Dobrić i Tihana Harapin (FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL)

Nakon životne bitke s teškom bolesti Ankica, zaključili smo, zrači pozitivom i izgleda sjajno.

''Osjećam se dobro, odlično zapravo i jako sam sretna što sam večeras došla na reviju, ovo mi je baš opuštanje i uživancija'', kazala je vidno raspoložena Ankica.

Tko je još stigao na prvu reviju Bipa Fashion.hr-a, pogledajte u našem videoprilogu.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.