Svima se zalomi

Dvije domaće glumačke dive izvadile poneki kostur iz ormara i otkrile kako i kada su kršile zakone

Slavica Knežević i Ankica Dobrić u IN Magazinu (Foto: Dnevnik.hr) Slavica Knežević i Ankica Dobrić u IN Magazinu (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Slavica Knežević i Ankica Dobrić u IN Magazinu (Foto: Dnevnik.hr) Policajci u predstavi (Foto: Dnevnik.hr) Ankica Dobrić nosi vino policajcima (Foto: Dnevnik.hr) Slavica Knežević za IN Magazin (Foto: Dnevnik.hr) Slavica Knežević (Foto: Dnevnik.hr) Mjesto radnje (Foto: Dnevnik.hr) Sretna skupina u predstavi (Foto: Dnevnik.hr) +0 Slavica Knežević i Ankica Dobrić zagrljene(Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Na Opatovini se gotovo svake večeri ovog ljeta događaju ubojstva, a za sve su odgovorne dvije fine strine. Glavne kriminalke, glumice Ankicom Dobrić i Slavicom Knežević, vodeće akterice predstave "Fine strine s Opatovine", otkrile su iz kakvih su se sve zakonskih prekršaja izvukle u privatnom životu.

Emica i Melita fine su milostive koje peku štrudle i puslice, nose ih susjedima i skrivaju mrtvace u škrinji. U predstavi "Fine strine s Opatovine", Ankica Dobrić i Slavica Knežević, uz provjerenu ekipu Histriona, među kojima su Vanda Winter, Andrej Dojkić, Damir Lončar, Davor Svedružić i drugi, zagrebačko su ljeto začinili crnim humorom.

Pogledaj i ovo showbuzz Godine su samo broj STARIJE DAME I MLAĐI FRAJERI Koja to Hrvatica ljubi 39 godina mlađeg?

"One su zaista dobroćudne, to im je osnovna karakteristika i imaju svoje uvjerenje, svoj doživljaj svijeta i one vjeruju da je to tako, a kad čovjek vjeruje, čujte, ima svakakvih ljudi koji svašta vjeruju i svašta rade", objasnila je glumica Slavica Knežević. 

"Pomažemo ljudima koji su stari, sami, bespomoćni, razočarani, izgubljeni i bez ikoga svog. To sve čak objašnjavamo svome nećaku", kaže pak Ankica Dobrić.

A starosti se ni one nimalo ne vesele.

"Ja se ne bojim starosti ja se ljutim na nju jer je smatram bolešću. Kad se pojave simptomi misliš ma to je prolazno, ali ne nego je sve gore i gore. Shvatiš da to ne bude prošlo. Užas, ja je ne volim i sve mi je grozno u vezi toga, ali se duhovitošću uvijek možeš spasiti i boriti", govori Slavica Knežević. 

Ove dame to uspješno rade i na sceni i izvan nje. Iako je prošlo 12 godina otkad su dijelile pozornicu, s lakoćom su evocirale nekadašnje zajedničke lude provode.

"I onda smo se jedno vrijeme intenzivno družili, baš smo se skupili jedno lijepo društvo glumačko i od tuda crpimo štoseve, asocijacije, prepoznajemo, imamo šifre, trajalo je godinu, dvije, ali je bilo jako intenzivno i dobro. Ma sjećaš se da smo imale i vlastiti jezik. Da, bili smo kao neki tinejdžeri", prisjeća se Slavica Knežević. .

Uz glumačko-pjevačka druženja, Ankicu i Slavicu zauvijek je vezao jedan četveronožni prijatelj. Slavičina psića Dukea neko je vrijeme čuvala Ankica, postavši tako drugom vlasnicom.

"Zaljubila se u njega kako je pet mjeseci bio kod nje i nije se mogla tako lako odvojiti pa smo ga dijelile jer sam htjela biti fer. Kao razvedeni roditelji tjedan dana kod nje, tjedan kod mene", Slavica Knežević.

I dok njihovi likovi u predstavi pribjegavaju teškim zločinima, one su nam priznale svoje benigne prekršaje.

"Ja sam krala jogurte kad sam bila student, ujutro bi se ostavljali jogurti ispred dućana i mi kad bi se vraćali oko 5,6 kad su ispred ostavljali mlijeko onda bih maznula, a jednom sam nagovorila kolegu da mi ukrade jednu knjigu jer su knjige bile skupe, nisam imala novaca, a htjela sam ih imati", prsjetila se Ankica Dobrić. 

A gotovo smo svi krivi za onaj pokušaj šarmiranja prometne policije.

"Vraćali smo se s premijere ujutro naravno, auto je vozio režiser, koelga je otraga već spavao, Režiser je bio toliko pijan da sam ja njemu u jednom momentu rekla, e gle rotaciona svjetla, jel to možda za nas, on je napravio tri prekršaja najmanje. I ja krenem s jednom pričom, drugom i ovaj me jedan policijac totalno ignorira, a drugome sam simpatična i ja na kraju kažem - evo sad ću vam iskreno reći on je mene cijelu noć bario i sad me vozi doma i nema ni novaca da vam plati jer je potrošio na mene, dajte molim vas sad ste sve upropastili i ovaj veli svaka čast i podere", vrckavo priča Dobrić. 

Kako onda ovim finim strinama ne bismo oprostili čak i pokoji kostur u ormaru.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) +1 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Godinama joj predbacuju da nije dovoljno mršava za njega, no ovaj šarmer samo nju voli već 25 godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene