Tijekom studija, Anka Mrak Taritaš bila je spremna na veliki životni zaokret. Osim politike, uživa u kuhanju i heklanju te slikanju.


Politika i arhitektura na jednoj strani, a na drugoj kuhanje, heklanje i slikanje. Sve su to omiljene aktivnosti bivše ministrice Anke Mrak Taritaš. Naša kamera zavirila je u njezin dom pa smo s ovom političarkom razgovarali o njezinim sinovima i jedrenju. Otkrila nam je i jednu svoju veliku neostvarenu želju.

Vezani članci Jelena Perić - 3 Naša najuspješnija influencerica uskočila je u kupaći i pokazala zanosne obline, a evo zašto ne voli usporedbe s Kim Kardashian Sebastian i Daniel Popović Zgodni sin Daniela Popovića otkrio svoj ljubavni status: "Ja sam u ozbiljnoj vezi već nekoliko godina!"

'Volim da mi je uredno i čisto, moj mlađi sin kaže da je to već rubno. Volim da je doma toplo, ugodno, da mi dođu prijatelji. Mlađi sin me dočekao u nedjelju jer je htio razgovarati o problemu svog prijatelja, što je zapravo lijepo. Drago mi je da moji dečki još uvijek imaju potrebu razgovarati', priča Mrak Taritaš.

Tijekom studija, ova HNS-ova zastupnica razmišljala je o životnom zaokretu. Studij arhitekture htjela je zamijeniti režijom, no odustala je. Danas želi politiku približiti mladima.

'Mladi ljudi će reći da je politika zagađena, da su svi političari isti, da se ništa ne može promijenit , idu nerado na izbor, ne aktiviraju se. Ovaj rad na društvenim mrežama je bio radi toga. Da se pokaže da može bit zabavna, duhovita, drugačija' kaže političarka.

Iz takvog razmišljanja je i nastao slogan'Anka je mrak', ali i brojni drugi filmići na njezinoj društvenoj mreži. No šale na vlastiti račun ne staju samo na tome. Rado se Mrak Taritaš dotakne i svojeg rednog broja na listi Narodne koalicije za predstojeće izbore: 'Ja sam i u prošloj kampanji rekla da je ona osmica okruglasta kao i ja i sad sam rekla, dva put je dva put iako znam iz kojeg je vica. A jednako tako sam rekla da je 8 moj broj, nije se ona promijenila, nisam ni ja'.

A, ako joj se ne ostvare želje u političkoj karijeri, kaže, barem će imati nešto više vremena pa obiteljski ručak neće biti samo nedjeljom.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju