Zaista imaju impresivnu ljubavnu priču.


Ona je vjerojatno jedina hrvatska glumica, ako ne i šire, koja se udala nakon 4 dana veze. Sljedeći mjesec Anja Šovagović i Dragan Despot proslavit će punih 30 godina ljubavi.

Vezani članci Zlatko Dalić, Dražen Ladić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Znamo gdje je sinoć bio Zlatko Dalić, ali saznali smo i tko mu je nudio da pije alkohol Dragan Despot (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL) Poznati hrvatski glumac hitno završio u bolnici: "Oporavljam se"

Njen otac Fabijan Šovagović bio je doajen hrvatskog glumišta, a majka profesorica hrvatskog jezika. Mlađi brat Filip također je cijenjeni filmski glumac i redatelj. 'Bila sam buntovna na van, a on je bio buntovan na unutra. On je puno tvrdoglaviji od mene, premda to tako ne izgleda', priča Anja. Glumica priprema i knjigu u kojem će objediniti očevim privatnim zapisima i esejima. 'Bio je generalskog temperamenta, imali smo je u jako maloj količini', dodala je.

Anja je u sretnom braku s Draganom Despotom već 30 godina braka. 'U listopadu će biti 30. godišnjica braka. Koja je tajna? Pa ne znam, mislim da nema tu tajne. Mislim da je tajna u tome da se volimo. Da se ne volimo, ne bismo bili zajedno', zaključila je legendarna glumica.

Što su još otkrili pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.