Lijepe, bogate i sretne!

Supruge poznatih domaćih nogometaša otkrile idilične trenutke iz bračnog života!

Izet i Lejla Hajrović (Foto: Dnevnik.hr) Izet i Lejla Hajrović (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Marta i Junior Fernandes da Silva (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Izet i Lejla Hajrović (Foto: Dnevnik.hr) Marta i Junior Fernandes da Silva (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Anita i Mario Gavranović (Foto: Instagram) Leyla i Izet Hajrović (Foto: Instagram) Leyla i Izet Hajrović (Foto: Dnevnik.hr) Marta Fernandes (Foto: Instagram) +0 Marta Fernandes (Foto: Instagram) Galerija

Tri supruge poznatih Dinamovaca ovih su dana u središtu pozornosti. Anita Gavranović je pozirala razodjevena u visokom stupnju trudnoće. Martu Fernandez suprug je iznenadio velikim rođendanskim slavljem, a Lejla Hajrović pohvalila se luksuznim preoceanskim putovanjem.

Bračnu idilu i sreću u blaženom stanju otkrila je Anita, supruga Dinamovca Marija Gavranovića. Baš poput Beyonce, Britney Spears ili Monice Belluci i Anita je pozirala razodjevena u visokom stupnju trudnoće. Sretna trudnica otkriva da je termin porođaja zaista blizu i da je spremna.

Marijo i slavni Ronaldo dijele istu sudbinu. Naime, sa svojim su se suprugama prvi put sreli na identičan način. Ronaldo je Georginu upoznao u Madridu gdje je ona radila kao prodavačica u jednom butiku.

''To je bila ljubav na prvi pogled'', rekao nam je Mario jednom prilikom. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anita Gavranović (@anitagavrano) on

U obitelji bivšeg dinamovca Juniora Fernandeza ovih se dana slavi na veliko. Čileanac je 10. travnja proslavio 31. rođendan, a onda je nekoliko dana kasnije za 23. rođendan svoje supruge priredio veliko slavlje. Ona mu je javno zahvalila na Instagramu i napisala ''Volim te!''. Čini se da je Junior pravi romantičar pa svojoj dragoj voli priređivati romantična iznenađenja, baš poput onog kad ju je zaprosio na Valentinovo.

''Bio sam nervozan. Mislim da bi svatko bio. Ali ne zbog toga što nisam znao hoće li reći da ili ne, nego zbog cijele te situacije'', priznao nam je tada.

Lijepa blogerica i nogometaš koji trenutačno igra u Turskoj, uživaju u roditeljstvu. Devetomjesečni Mateo i njihov psić Timmy, kažu, odlično se slažu.

''Timmy i Mateo se super slažu, on bi ga najradije cijelog izljubio i izlizao, igrao bi se s njim, dira mu rukice i nogice'', otkrila nam je Marta jednom prilikom. 

I psić Timmy nedavno je proslavio svoj rođendan. Marta je objavila fotografiju na kojoj neodoljivi čupavac ponosno pozira uz svoju tortu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marta Fernandes da Silva (@missfernandes_78) on

Lejla Hajrović, supruga nogometaša Izeta Hajrovića pohvalila se fotograijom iz sunčane Kalifornije gdje je uživala na Venice Beachu, a pratitelji su je zasuli komplimentima da izgleda poput dive. Iako ne čita negativne komentare, često do nje dođu sočni tračevi o luksuznom životu. Evo i koji joj je najdraži.

 

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LEYLA HAJROVIC (@leylahajrovic) on

''Najbolji trač koji se konstantno ponavlja da je mene Izet bukvalno spasio iz Bosne negdje i da ja sad uživam u ludom životu, zahvaljujući njemu. Rodila sam se u Zurichu, hvala Bogu nije me nitko morao spasiti sa ulice i da jesam se rodila u Bosni kakve to ima veze, stvarno ne razumijem taj naš narod'', objasnila nam je Lejla. 

Cijelu priču pogledajte u prilogu IN magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jason Momoa (Foto: Screenshot Youtube) Jason Momoa (Foto: Screenshot Youtube) Jason Momoa (Foto: Screenshot Youtube) Jason Momoa (Foto: Screenshot Youtube) +7 Jason Momoa (Foto: Screenshot Youtube) Celebrity Obožavatelji bijesni nakon drastične promjene imižda omiljenog glumca: "Nisam siguran da je ovo dobro"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene