Jednom daje nam Bog

ON JE BIO PRVI KOJI JE OKIDAO SELFIJE, a onda je navukao i Angelinu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vjerovali ili ne, slavna Angelina Jolie svoj prvi selfie napravila je s našim Ivicom Propadalom. Ivičina Teška industrija svoj novi album nazvala je upravo SELFIE.

U najavnoj pjesmi pridružio im se i Željko Bebek, koji je ovih dana proslavio 14-u godišnjicu braka. Teška industrija i Željko Bebek nakon više od 40 godina poznanstva udružili su snage i snimili zajednički singl ''Jednom daje nam Bog''.

Pogledaj i ovo In Magazin: Sandi Cenov i žena - 1 Proslavili 18. godišnjicu Sandi Cenov i njegova supruga za kamere In magazina progovorili o braku i zarukama: ''Bila je to ljubav doslovno na prvi pogled''

'Moje želje se nekako ostvaruju i sve me pomalo strah više išta zaželjet jer kad snimaš duet sa svojim idolom onda mislim da je to top', rekla je Lea Mijatović, pjevačica.

Za nekoliko dana Teška će industrija objaviti i svoj novi album. Nazvali su ga ''Selfie''. Evo i zašto! 'Nije prepotentno ali ja mislim da sam ja jedan od prvih ljudi koji je počeo konzumirati selfi tako da se i Angelina Jolie, kad sam je prije 5 godina sliko malo se iznenadila da je to uopće moguće', rekao je Ivica Propadalo.

Na snimanje nove pjesme Bebek je došao direktno s jednomjesečne turneje s Halidom Bešlićem po Americi.

'Od New Yorka do San Francisca, na jugu do Atlante, na sjeveru Chickaga, Detroita, zaista je publika bila sjajna i mi smo bili u formi, zasita smo bili odlični', rekao je Željko Bebek. Društvo mu je pravila njegova bolja polovica, supruga Ružica. Preko bare su proslavili 14. godišnjicu braka.

Kako su proslavili godišnjicu braka, doznajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr






 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene