Vlada kult mladosti

Samo prirodno: Saznajte koje su domaće i svjetske dame rekle ne plastičnim operacijama!

Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Bellucci (Foto: Instagram) instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci (Foto: Instagram) Danijela Martinović +0 Monica Belluci (Foto: Getty Images) Galerija

U svijetu poznatih i slavnih estetske operacije su svakodnevna pojava. Međutim, i dalje postoje one koje su odlučile zadržati svoj prirodan izgled. Koje su to domaće i svjetske zvijezde rekle ''ne'' estetskim operacijama zna Dijana Kardum.

Zategnuti čelo i očne kapke, isisati višak masnih naslaga, učiniti usne punim i bujnim... U vremenu kada uspjeh diktira ljepota, teško je oduprijeti se odlasku pod nož. No neki ipak to uspješno čine.

Pogledaj i ovo In Magazin: Angelina Mango - 4 Posebna djevojka Glavna konkurentica Baby Lasagne po prvi put u Zagrebu, evo što je imala reći o njemu: "Neki dan sam ga srela!"

"Ne vidim baš dobro, vid mi je loš. Ne znam, ne brinem se previše oko izgleda", priznala je iskreno glumica Andy McDowell.

Odlasku pod nož oštro se protive glumice Salma Hayek i Emma Thompson. A Thompson je zajedno s Kate Winslet i Rachel Weisz osnovala Britansku Ligu protiv plastičnih operacija. Godinama je svoju prirodnu ljepotu njegovala i Monica Belluci.

"Ljepota je dar naravno. No ako ne znate kako s njom, može biti opasna. U određenoj dobi postoji jedna druga ljepota. Biološka ljepota nešto je što postoji dok ste jako mladi, postoji jedna druga ljepota koja se pojavi, ljepota duše", objasnila je Monica.

Brojne ljepotice ostale su ustrajne u svojim stavovima i nikada nisu podlegle pritiscima okoline. Jedna od njih je i brazilska manekenka Gisele Bundchen. Na početku smatrala je da nikada neće ostvariti uspjeh u svijetu manekenstva zbog nosa koji je velik u odnosu na njeno lice. Mnoge kritike na račun nosa ali i tankih usnica dobila je i Sarah Jessica Parker, no odbila je to promijeniti.

"Ne čitam, ne želim znati", odlučna je Sarah Jessica.

Mladolik izgled uvijek je visoko na listi prioriteta domaćih i stranih zvijezda. Iako su neke od njih prošle kroz sitne korekcije koje nećemo ubrajati u skupinu operacija.

"Kult mladosti vlada. Ljudi u godinama kao da su zanemareni, kao da se osjećaju odbačeni, žene više ne osjećaju toliku zategnutost kože, boje se skinuti u kupaći kostim, počnu velike pripreme u proljeće da bi bolje izgledale, a zapravo ne možete puno toga napraviti, osim ako, naravno, ne idete pod nož",

Upravo je ona primjer kako čovjek redovitom brigom o sebi može skinuti godine i bez operacija. No nije ona jedina.

"Danijela Martinović je osoba koja mladost zadržava rekla bih neivazivnim metodama ali mladolika je jednako sada kao i prvi put kad se pojavila na ekranima", zaključila je spec. dermatovenerolog dr. med. Jelena Jakić.

I na kraju nemojte zaboraviti da se zadovoljstvo sobom i svojim životom zrcali na vašem licu. Upravo to pravi je eliksir mladolikog izgleda.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

  1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Nekoć sretna obitelj (Foto: Profimedia) Jett i John Travolta (Foto: Profimedia) Jett Travolta (Foto: Profimedia) John Travolta i Kelly Preston (Foto: Getty) +1 Jett i John Travolta (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Život su mu obilježili gay skandal i opsjednutost bizarnim kultom, a smrt supruge samo je još jedna tragedija u nizu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene