Na modnim pistama

Androginost je prošlost, vraćaju se ženstvene obline!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

One su mlade, lijepe i savršenih proporcija. No, je li im to dovoljno za veliki uspjeh na svjetskim modnim pistama?

Što je potrebno djevojkama kako bi postale nova Kristina Šalinović? Naravno striktno određene proporcije, visina ali ni to nije dovoljno kaže nam talijanska agentica Lydia Vilanova tijekom castinga koji smo posjetili. 'Mjere moraju biti savršene ali na tome se još može raditi, zatim vrlo bitna je i osobnost, to je veliki dio posla, morate imati nešto za pokazati fotografima, klijentima', naglašava Lydia.

Pogledaj i ovo In Magazin: Leona Paraminski - 3 Stiglo je i to vrijeme Naša glumica s američkom adresom najavila veliki povratak nakon četiri godine: "Nisam uopće mogla spavati cijelu noć, bila sam jako uzbuđena"

>> Modni pregled 2012. godine

Ipak na radost mnogih žena, na piste se vraća ženstvena ljepota i to je ono što strane modne agencije sve više traže. Iz prve ruke nam je to potvrdila skautkinja za modele Jelena Ivanović. 'Vratili smo se ženstvenosti eleganciji, to je jako lijepo, ali suština je da djevojka mora biti prirodno takva, ona koja nije tako prirodno vitak ne treba pokušavati biti model', kaže Jelena.

Ipak Hrvatice slove kao jako lijepe i talentirane, potvrdili su nam to i strani agenti, stoga neke od ovih djevojaka zasigurno čeka velika uspjeh.

Više o ovoj zanimljivoj temi pogledajte u prilogu In Magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene