Kuju se taktike

Andrijana napustila Farmu: Hoće li njezin odlazak promijeniti odnose Tomislava i Silvija?

Farma - Mir na tajnoj lokaciji - 11 Farma - Mir na tajnoj lokaciji - 11 In Magazin 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Farma - Mir na tajnoj lokaciji - 2 Farma - Mir na tajnoj lokaciji - 3 Farma - Mir na tajnoj lokaciji - 4 Farma - Mir na tajnoj lokaciji - 5 Farma - Mir na tajnoj lokaciji - 6 Farma - Mir na tajnoj lokaciji - 7 Farma - Mir na tajnoj lokaciji - 8 Farma - Mir na tajnoj lokaciji - 9 Farma - Mir na tajnoj lokaciji - 10 Farma - Mir na tajnoj lokaciji - 11 +3 Farma - Mir na tajnoj lokaciji - 12 Galerija

Na tajnoj lokaciji povela se borba za opstanak. U dvoboju, za koji je Silvio izabrao Andrijanu, ona je bila ta koja je napustila Farmu. Iako se odnosi prividno nisu zaoštrili, među preostalim tajnim Farmerima zavladao je nemir. Hoće li Silvio taktizirati, a Tomislav to prepoznati, otkrijte u našem videu.

Dok se na Farmi podigla prašina oko Dorinih vranaca, koje je u konačnici dala Stjepanu, na tajnoj lokaciji vlada mir. Barem zasad.

Pogledaj i ovo In Magazin: Amerikanka Olivia - 3 Prati ju 50 tisuća ljudi Amerikanka hrvatskih korijena o navikama i mitovima Hrvata koje dijeli sa svojim pratiteljima: ''To je jedan od razloga zašto sam ostala ovdje!''

"Prespavao sam cijelu noć i odlučio sam da neću apsolutno ništa iskomunicirati i da ću to zadržati za sebe, da imam tu psihičku nadmoć prije borbe", objasnio je Silvio.

I dok se Silvio bori sa svojim mislima i važe koga će odabrati za duel, Tomislav i Andrijana ni ne slute što im se sprema. Ipak, primijetili su da se Silvio distancirao. Stoga je Silvio procijenio da mu je Andrijana manja prijetnja, a veća šansa da se vrati na Farmu, pa je za suparnicu u dvoboju odabrao upravo nju.

"Moj razlog za pobjedu i vraćanje na Farmu je puno veći od njihovih želja za ostanak ovdje. Za ljubav se isplati bilo šta napraviti, pa čak i biti malo bezobrazan", zaključio je.

Stoga se, kasnije istog dana, jedino Silvio nije iznenadio kad im je u nenajavljen posjet stigao Frano.

"Više je nego očito da vi već neko vrijeme živite paralelan život, na ovoj tajnoj lokaciji, skriveni od ostalih. Međutim, na ovoj tajnoj lokaciji ima mjesta samo za dvoje", najavio im je Frano.

"Pa nisam jako iznenađena jer svjesna sam, otkad sam došla ovdje na Olimp, kak mi velimo, da mi je to bio jedan veliki bonus. Bila sam spremna na top, bilo mi je jasno da mi ne možemo svi tu ostati", priznala je Andrijana.

Na dvoboj nisu morali dugo čekati.

"Vaš je zadatak naočigled jendostavan, trebate što više jabuka iz bačve donijeti u svoje košare. Pritom će vam ruke biti cijelo vrijeme vezane na leđima", objasnio je Frano.

Iako su oboje davali sve od sebe, Silvijeva želja za ostankom bila je previše za Andrijanu.

"Bez obzira što je igra završena za mene, idem doma, ali idem uzdignute glave i s ponosom", zaključila je Andrijana.

Pri povratku na tajnu lokaciju, Silvio je Tomi otkrio taktiku kojom je izborio pobjedu. I tako je, uz sladak okus pobjede, Silvio već počeo smišljati sljedeću taktiku protiv Tome, s kojim dijeli tajnu lokaciju.

"Iskoristit ću da pregledam sve moguće taktike protiv njega i njegove mane, da usavršim i da pretvorim u svoj dobitak i svoju pobjedu", izjavio je Silvio.

Show "Farma More i Maslina" ne propustite večeras na Novoj TV, a sve novosti potražite na službenoj web-stranici Farme!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene