"nema predaje"

Priča iz Dubrovnika '91. Što to spaja Andriju Jarka i Olivera Dragojevića?

Andrija Jarak, Oliver Dragojević (FOTO: Pixsell) Andrija Jarak, Oliver Dragojević (FOTO: Pixsell) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Andrija Jarak (FOTO: Petar Glebov/Pixsell) +0 Andrija Jarak, Oliver Dragojević (FOTO: Pixsell) Galerija

Na svečanoj dodjeli medijskih nagrada Zlatni studio slavila su imena Nove TV. Andriji Jarku pripala je nagrada za novinara godine, dok je Supertalent proglašen najboljim reality showom.

Nova TV sinoć je uistinu imala razloga za slavlje. Na prvoj dodjeli medijskih nagrada Zlatni studio, reporter Dnevnika Nove TV Andrija Jarak, poznat po izvještavanju s izvanrednih terenskih događanja, ponio je laskavu titulu novinara godine. U emotivnom govoru zahvale, Andrija se posebno obratio i legendi hrvatske glazbe Oliveru Dragojeviću.

Pogledaj i ovo Frano Ridjan - 1 Na slatkim je mukama Voditelj Supertalenta Frano Ridjan nominiran je za važnu medijsku nagradu: ''Kad sam vidio s kim sam nominiran, ja sam već pobijedio!''

Ratne 1991., u opkoljeni se Dubrovnik moglo ući samo s mora. Na jednom od brodova, koji su u Grad dostavljali humanitarnu pomoć, neophodnu za preživljavanje stanovnika, bio je i Oliver Dragojević. Pjevač se s broda iskrcao s bocom plina u rukama, kojeg je Dubrovniku u to vrijeme više nego nedostajalo. Na simboličan način Oliver je poručio da nema predaje! Upravo tom činu svjedočio je i Andrija Jarak, koji je nakon dodjele nagrade za novinara godine, bio i ganut i uzbuđen.

„Iznimno sam počašćen jer je riječ o gledateljima i čitateljima kako Jutarnji list tako i Novu TV i hvala im na tome. Čast je biti nominiran u takvoj konkurenciji uz moju dragu Ivanu Petrović i nadam se da ćemo i ja osobno i Dnevnik Nove Tv opravdati ovo veliko priznanje i da ćemo se truditi biti još bolji, još informativniji“, kaže Jarak.

Andrija Jarak (FOTO: Petar Glebov/Pixsell) Andrija Jarak (FOTO: Petar Glebov/Pixsell)

Sinoć je slavila i ekipa našeg Supertalenta, kojem je pripala nagrada za najbolji reality show! Dovoljno je reći kako je posljednju sezonu showa u prosjeku gledalo više od 835 tisuća gledatelja.

„Supertalent je i prošle godine bio najgledaniji naš reality show, ove godine smo osvojili nagradu Zlatni studio, hvala žiriju, hvala gledateljima i gledajte nas i ove godine“, poručila je Ivana Galić, direktorica marketinga i korporativnih komunikacija na Novoj TV.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene