Glamur u kuhinji

Barbieri: 'Bit ću pravedan i strašno strog'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kuhanje u Masterchef kuhinji nikad nije bilo napetije i glamuroznije, što i ne čudi jer će se ove sezone za titulu majstora kuhinje boriti poznata lica. No osim slavnih u ulogama kuhara, Celebrity Masterchef dodatno će začiniti i novi član žirija

Ovog proljeća na program Nove TV ponovno stiže ultimativni kulinarski reality format - Masterchef. No, ovog puta s novim, zanimljivim začinima.

Pogledaj i ovo showbuzz Otkrili sve Što rade nakon završetka showa?

Luka Nižetić u borbi s tijestom!

Ovo je Masterchef slavnih! Kandidati su birani po svojim kulinarskim sposobnostima. A s obzriom na to da su morali zadovoljiti Masterchef standarde, malo je reći da se radi o odličnim kuharima. Poznata lica kroz najuzbudljiviji talent show na malim ekranima, vodit će tri intriganta kulinarska majstora.

Uz poznata lica Radovana Marčića i Dina Glavagnu, gledatelji će imati prilike upoznati vrhunskog šefa i novog člana žirija Andreja Barbierija, kojeg su u prethodnim sezonama imali prilike vidjeti u gastro duelima.

'Dobra atmosfera, vrlo profesionalna, dugo nisam bio u ekipi koja tako profesionalno i tako detaljno radi. puno repeticija, pozicija kamere, o svakom detalju se vodilo računa, tako da sam jako zadovoljan', rekao je Radovan.

Ipak, iako su poznata lica u pitanu, neće biti popuštanja.

'Bit ću pravedan i strašno strog', dodao je Andrej Barbieri

Već u prošloj sezoni letvicu očekivanja visoko je postavio veliki chef Dino Galvagno. Radovan Marčić, čovjek koji zna prepoznati talente, ali i uživati u hrani, od prve je sezone u žiriju. Novi član oduševit će publiku izuzetnim kulinarskim umjećem, znanjem i karakterom. Istrijan Andrej Barbieri, koji dolazi iz obitelji predanoj kulinarstvu, malo je reći da od kandidata očekuje mnogo.

'Očekujem od njih dosta truda i zalaganja, zato što svi imaju već neku uspješnu karijeru, do nje su isto došli trudom i zalaganjem, i mislim da će se to se nekako odraziti na tome šta kuhanju i jelima koje će prezentirati', dodao je Barbieri.

Sigurni smo da i vi, baš poput nas, s nestrpljenjem iščekujete doznati čija je kuhača najsposobnija! Zaigrajmo najzanimljiviju kulinarsku partiju pokera već ovog proljeća! A već večeras nakon Dnevnika Nove Tv pogledajte majstore kulinarstva u pokeraškoj partiji, u prvom spotu za iščekivani Celebrity MasterChef!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene