Magazin pokorio svijet

"Poseban je osjećaj kad staneš na binu gdje su prije tebe nastupali Nirvana i Metallica"

Andrea Šušnjara (FOTO: Instagram) Andrea Šušnjara (FOTO: Instagram) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Andrea Šušnjara (FOTO: Instagram) Galerija

Andrea Šušnjara nedavno je bila na turneji s grupom Magazin. Pjevačica je turneju iskoristila i kako bi posjetila mjesta o kojima oduvijek sanja.

Let preko Atlantika ispunio je dugogodišnji san Andrei Šušnjari. Dojmove s dalekog putovanja pjevačica je ispričala našem kolegi, ali i ekskluzivno pustila dijelove nove pjesme.

Pogledaj i ovo Andrea Šušnjara - 3 Ima li netko novi na vidiku? Najdugovječnija je pjevačica Magazina, iza nje je pobjeda nad teškom bolesti, ali i prekid dugogodišnje ljubavi

S turneje po Americi pjevačica Magazina Andrea Šušnjara vratila se prepuna dojmova. Iako ju je poslije prekooceanskog leta mučio uobičajeni jet lag, vremena za prilagodbu nije bilo. Dočekalo ju je more obveza, snimanje nove pjesme i modne kampanje.

"Bila sam u Istanbulu s prijateljicom, pa sam išla u Dubai, pa sam išla u Ameriku, a radne obveze samo su se gomilale i gomilale tako da čim sam se vratila odmah smo nastavili punim tempom, punom parom radit", tvrdi Šušnjara.

Od dolaska u grupu Magazin Andrein je san bila američka turneja. Želja joj se napokon ostvarila. U Sjedinjenim Državama i Kanadi uživala je puna dva tjedna, odradivši pet koncerata.

"Letili smo 26 sati i odmah isti dan, istu večer, smo imali koncert u Clevelandu. Uopće nismo spavali i bilo je poprilično naporno, tamo nas je dočekala polarna hladnoća. Odradili smo koncert i bez spavanja smo odmah krenuli za Kanadu, gdje smo se odmorili i slikali na Slapovima Niagare što mi je bila velika želja imati sliku od tamo i krenuli smo za Toronto i odmah smo navečer imali koncert", otkrila je Andrea Šušnjara koju se na putovanju dojmio u New York.

 

Bend je nastupio na pozornicama na kojima su ranije svirala poznata svjetska glazbena imena. Članovi grupe ostali su zatečeni velikim interesom za koncerte:

"Stvarno smo presretni. Jedna od tih dvorana bila je u Torontu, gdje su nastupali Metallica, Nirvana… I zbilja, kad se popneš na taj stage, a prije toga sam gledala na YouTubeu kako je Metallica tu svirala, stvarno se osjećaš posebno. I onda shvatiš da u New Yorku svi znaju 'Kemiju', da je u Chicagu 'Žena, a ne broj' totalni hit, da u Torontu pjevaju 'Ima dana', otkriva oduševljena Andrea koja nam je otpjevala i djelić nove pjesme, ali to možete čuti samo ako pogledate naš videoprilog.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

 

A post shared by Andrea Susnjara (@andreasusnjara_official) on

 

A post shared by Andrea Susnjara (@andreasusnjara_official) on

 

A post shared by Andrea Susnjara (@andreasusnjara_official) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene