Prijatelji ili nešto više?

Šušnjara se osvrnula na šuškanja da opet ljubi: "Čudi me da to ranije nije izašlo"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što su gradom krenule priče da Andrea Šušnjara ponovno ljubi vrckava pjevačica otkrila je što točno veže nju i splitskog novinara Marija Juriča.

Rođendansko modno slavlje Ivice Skoke na BIPA FASHION.HR-u ove je sezone bilo pravi spektakl koji nije mogla propustiti niti nekadašnja kraljica svijeta. „Velika čast mi je da je tu Danijela Gračan koju nismo vidjeli jako dugo i drago mi je da njezina kćerka nosi moju reviju“, kaže Ivica Skoko.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus (Foto: Instagram) Moderna princeza Bez dekoltea i minice: Nives iznenadila pojavom u bajkovitoj haljini u kakvoj je nismo navikli vidjeti

Iako ju je pažljivo pratila iz prvog reda, Danijela se nije previše miješala u pripreme kćeri za izlazak na pistu. „Pa nije bilo vremena ali bili su tu drugi važni ljudi koji su joj davali savjete, ja vjerujem odobre“, iskrena je ponosna majka. Iako su brojne dame naše scene već nebrojeno puta zasjale u njegovim kreacijama, Ivica je pronašao još jednu novu muzu. „Ja sam veliki fan Ivice Skoke i njegovih kreacija i ispalo je da je on veliki fan Magazina tako da smo dogovorili jednu poslovnu suradnju“, otkrila je Andrea Šušnjara. A posao i prijateljstvo čini se, ipak su jedino što veže nju i reportera Nove TV Marija Juriča, unatoč šuškanjima kako se radi o nečemu mnogo dubljem.

„Jako smo dobri prijatelji i često smo zajedno tako da me čudi da nije i ranije to negdje izašlo, ali samo smo prijatelji, moje srce je i dalje slobodno“, uvjerava nas Andrea. A njezina kolegica Danijela Martinović zasigurno se naslušala komentara o novome imidžu. Posljednjih dana najviše je buke izazvala fotografija na kojoj je, čini se, promijenila boju kose.

„Svi su me bjesomućno zvali uključujući i vlastitu majku da me pita da li sam normalna, ja nisam vidjela te fotografije, no čini se da je to nešto iz arhive, samo sam jednom u životu bila bakrena i nadam se nikad više“, kaže Danijela. A mama se nije suzdržavala ni komentara na novi videospot. „Mama je bila ponosna, ali rekla je dušo moja jesi se ipak malo previše razgolitila“, govori pjevačica.

Više pogledajte u prilogu IN magazina.IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene