Jedni za, drugi protiv

BLANKA VLAŠIĆ komentirala Janicu Kostelić kao pomoćnicu ministra!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Među okupljenim na humanitarnoj večeri jedna od tema je bila i nova karijera Janice Kostelić.

Iako je Blanka Vlašić postavila ljestvicu visoko, Andrea Šušnjara je uspjela dobiti titulu naj domaćice humanitarnog projekta Večere s porukom.

Pogledaj i ovo Andrea Šušnjara - 2 ''za deset!'' Andrea Šušnjara ne odustaje od ultrakratkih, ljetnih haljinica: ''Medu medeni, sve si ljepša i ljepša!''

'Kada sam krenula u ovo postojao je mali strah da se neće nitko odazvali da će biti samo moji najuži prijatelji, najuži krug ljudi, ali evo stvarno 90 posto ljudi koje sam zvala stvarno su prihvatili', rekla je Andrea.

Dio prihoda odlazi splitskoj udruzi "Srce" s kojom Andrea ima već dugogodišnju suradnju. Uz to što je uspjela okupiti sve prijatelje na jednom mjestu, sreća je još veća kada zna da ubrzo izlazi i njezina nova pjesma 'Ima dana'.

Među okupljenim uzvanicima jedna od tema je bila i nova karijera Janice Kostelić, ona politička. Iako je Blanka Vlašić podržava, sama se u takvu pustolovinu ne bi upustila.

'Ja sam pozitivno dočekala tu vijest, vjerujem u Janicu, Imala sam čast i osobno je upoznati stvarno mislim da ima potencijala pružiti nešto hrvatskom sportu i nakon bogate karijere', komentirala je Blanka.

Na zatvorenom dijelu 17. sjednice Vlade Republike Hrvatske pomoćnicom ministra znanosti, obrazovanja i sporta, Vlada je imenovala Janicu Kostelić te razriješila, na osobni zahtjev, glavnu tajnicu Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta Saru-Sanelu Butorac.

A što se još događalo na Večeri s porukom pogledajte u prilogu IN Magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene