Izbjegava skandale

VIDEO 'Kad netko dođe bez donjeg rublja, to mi je degutantno!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Naša poznata pjevačica otkrila je što misli o 'golišavim' kolegicama, ali i planira li uskoro vjenčanje s dečkom Domagojem

Sudeći po 'selfiju' koji su objavili na svojoj službenoj stranici, grupa Magazin očito se ludo zabavljala na snimanju svoje nove pjesme 'Mislim pozitivno', koju će predstaviti na skorašnjem Splitskom festivalu. Novi hit potpisuje bračni par Huljić, dok je za aranžman zaslužan Boris Đurđević.

Pogledaj i ovo Andrea Šušnjara - 2 ''Kome smeta...'' Andrea Šušnjara osvrnula se na promjenu koju su svi primijetili: ''Ne volim vrijeđanje i neistine, ali inače ovako...''

'Bit će prava ljetna. Pomalo podsjeća na Magazin iz 80-ih godina i pjesme s kojima su krenuli, ali je u modernijem ruhu', rekla je Andrea Šušnjara.

Andrea Šušnjara ne brine se oko kritika na račun izgleda

 

27-godišnja pjevačica i njezin godinu dana mlađi dečko Domagoj Bešker u vezi su četiri godine. Par posljednjih godinu dana uživa u svom ljubavnom gnijezdu na Čiovu, a vjenčanje im još nije ni na kraj pameti.

'Još sam premlada, a i on i ja još radimo na našim karijerama pa nemamo vremena razmišljati o vjenčanju', rekla je pjevačica.

Iako je već četiri godine u grupi Magazin, uz njezino ime nikad se nisu vezali skandali. Andrea objašnjava da jednostavno nije tip osobe za žute stranice.

'Razumijem da ponekad treba biti provokativan, da se koketira u nekim situacijama, ali da netko dođe bez donjeg rublja, to mi je stvarno degutantno', priznala je simpatična Andrea.

A što Andrea kaže o nogometnom prvenstvu te koji joj je hrvatski nogometni reprezentativac najzgodniji, otkrijte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene