Na Fashion Weeku

'Htjela sam ostati doma i jesti ćevape, ali rekoh, idem biti normalna'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Završen je zagrebački Fashion Week na kojem je svoju inspiraciju potražila i natjecateljica najpopularnijeg televizijskog showa 'Tvoje lice zvuči poznato'!

Drugu večer Fashion Weeka obilježili su nastupi dizajnera iz Münchena, Londona i Istanbula. Uz strance, predstavile su se i tri mlade Zagrepčanke. Modna crta dizajnerice Sare Lončarić ženstveni su volani. Inspiraciju je tražila u prirodnom.

Pogledaj i ovo Domenica tajanstveni par Domenica napokon snimljena s dečkom, kojeg skriva od javnosti, evo kako izgleda muškarac s kojim je već godinama u sretnoj vezi!

A paniku od snimanja serije i kazališnih predstava dolaskom na modno događanje došla je primiriti glumica Ankica Dobrić, koja je istaknula da je uvijek dobro baciti oko na trendove. Vrlo malo slobodnog vremena ima i Andrea Andrassy. Uz poslovne obveze, nastup u najpopularnijem showu 'Tvoje lice zvuči poznato', razmišljala je - doći ili ne na ovo modno događanje.

'Stvarno sam htjela ostati doma i jesti ćevape, ali sam si rekla, hajde idi biti normalna', rekla je simpatična Andrea.

Andrea Andrassy: Dok su sa mnom u vezi dečki imaju imunitet poput saborskih zastupnika!

Svojevrsnu inspiraciju na modnim pistama mogu pronaći i redatelji jer kako kaže Ivan Leo Lemo - moda je teatralna. Novu senzaciju i inspiraciju za novogodišnji kostim došla je potražiti Ida Prester. Novopečena majka novu godinu dočekat će na pozornici.

'Dijete mi ima devet mjeseci. Severina je nastupala kada je mala imala dva mjeseca, a Kolinda se porodila tamo u europskom parlamentu. tako da mislim da je krajnje vrijeme da ja izađem iz svoje rupe', rekla je Ida.

Ida živi na relaciji Beograd - Zagreb, a, kako kaže, modni ukusi su različiti kao nebo i zemlja. Koji stil više preferira, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene