Veliki povratak

Anđa opet na sudu - ovog puta zbog optužbe za otmicu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Otvoreno progovorila o poslovnim i ljubavnim planovima, ali i o manje lijepim životnim stvarima.

Anđa Marić odnedavno ponovno živi u Zagrebu, zajedno sa sinom Gašperom, koji je ovdje nastavio školovanje.

Pogledaj i ovo Anđa Marić i Severina Može se poistovjetiti Anđa Marić podržala Severinu i prisjetila se svoje borbe za skrbništvo: "Ja sam otela svoje dijete i odvela ga u Hrvatsku"

O njoj misle da ima duge noge i kratku pamet!

Anđa se vraća na glazbenu scenu i priprema još nekoliko dječjih priča. O novim pobjedama, poslovnim i ljubavnim, s Anđom je otvoreno razgovarala Lana Samaržija.

Nakon teške bolesti, konačno slavi!

''On nije poduzetnik, nije sportaš', ističe Anđa Marić kada govori o muškarcu kojeg voli. U vezi je, kaže, već godinu i pol dana. On ne želi biti u medijima, pa njegovo ime, kaže, neće otkriti. No otvoreno će govoriti o osjećajima koji joj se prvi put događaju.

'Prvi puta se osjećam potpuno voljeno, kao da ja ništa ne moram još da bi ga zadivila s nečim. To je tako dobar osjećaj, ne bi vjerovala da to još nisam iskusila'. Rekla je Anđa.

Dobar osjećaj prati je i na poslovnom planu. Inspirirana ljubavlju, nekadašnja frontmenica grupe Flare, nakon 15 godina pauze vratila se na glazbenu scenu. Singl ''Mala pauza'' za nju je svojevrsna pobjeda, jer da bi je otpjevala, vježbala je godinu dana.

'Nisam htjela da previše popravljamo u studiju. Okej mi je da se čuje da nešto nije okej sa mnom bilo na ovom singlu. I vjerojatno će svaki singl zvučat bolje'.

Anđa nije zapostavila ni pisanje. U nastajanju je nova priča za djecu, a pred njom je objava druge, već završene knjige. Dokaz da je u tome dobra, kaže, pohvala je jednog od njezinih najdražih pisaca.

Sudskom presudom, s Primožem Dolinčarom, bivšim suprugom, dijeli skrbništvo nad sinom.

'Ovo ljeto smo proveli Gašpi, ja i njegov tata razgovarajući, debatirajući o našem preseljenju u Hrvatsku. Ali kada se to desilo mene je dočekala nova tužba, i krivična i ova za skrbništvo, dalje na obiteljskom sudu za otmicu'.

Što je još o sebi i svojim planovima otkrila Anđa Marić pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene