ne gubi optimizam

JOŠ JEDNA DIJAGNOZA "Zbog bolesti sam trenutno na rigoroznom režimu"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Anđa Marić već godinama vodi bitku za zdravlje, a nedavno joj je otkrivena i nova dijagnoza.

Pjevačica Anđa Marić već nekoliko godina vodi bitku za zdravlje. Traume koje je proživjela tijekom borbe za skrbništvo nad sinom Gašparom ostavili su traga na Anđinom zdravlju. Pjevačica je prije nekoliko godina oboljela od multipla skleroze, a tijekom gostovanja u IN magazinu otkrila je i još jednu dijagnozu s kojom se suočila.

Pogledaj i ovo In Magazin: Sandi Cenov i žena - 1 Proslavili 18. godišnjicu Sandi Cenov i njegova supruga za kamere In magazina progovorili o braku i zarukama: ''Bila je to ljubav doslovno na prvi pogled''

"Otkrili su mi da sam imala boreliozu od krpelja iz djetinjstva i zato tako hodam. Moja multipla zapravo je bila posljedica toga. I zbog toga sam sada na rigoroznoj antibakterijskoj dijeti zbog koje ne smijem slatko", otkrila je Anđa.

Unatoč zdravstvenim problemima koji su je zadesili Anđa ne gubi dozu humora, a našaliti se zna i na svoj račun. S obzirom da su u emisiji gostovali i članovi Lada Anđa se prisjetila svog djetinjstva i neispunjene majčine želje i tako nasmijala publiku.

"Još kao dijete roditelji su me vodili na koncerte Lada. Mamina neprežaljena želja je bila da brat Jerko i ja plešemo u Ladu, a ja si sad cijelo vrijeme razmišljam pa di bi takva krakata žena uopće mogla naći partnera", našalila se pjevačica.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene