Iako se godinama bori s teškom bolesti, Anđa Marić ne posustaje. Dovršila je novi roman, s kojim planira proboj na inozemno tržište, a vikendima uživa sa sinom. Otkrila nam je i jesu li istiniti medijski napisi da je ponovno u romantičnoj vezi s bivšim suprugom te s kime bi voljela snimiti duet.

Galerija


Kada vidite Anđu Marić, teško da biste mogli zamisliti da je iza nje šest godina borbe s multiplom sklerozom.

Vezani članci Poznate zvijezde u ležernom izdanju Traperice, tenisice i trenirke - holivudske zvijezde pak najradije biraju opušteni stil! Indira Levak Indira o ponovnoj suradnji s Borisom Đurđevićem: "Malo smo se odmorili, činjenica je da smo se trebali malo udaljiti"

''Moram vas ispraviti, ja se ne borim, ja konstantno pobjeđujem i isto tako sam pobijedila i ovo stanje i tako rapidno sam sve bolje i bolje. Evo, i sami ste mi rekli kako bolje izgledam u licu, nisam više ispijena, tako da ovo je trenutno jedna faza do potpune pobjede'', ispričala je Anđa za IN magazin.

Anđa Marić, pjevačica i spisateljica (Foto: Dnevnik.hr) - 3
Anđa Marić, pjevačica i spisateljica (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr

U posljednje četiri godine uspjela je stupanj invaliditeta smanjiti sa sedam na tri.

''Ja sam trebala po prognozama biti najkasnije u kolicima do 2014., a ja sam zapravo sve bolje i bolje, tako da jessss!'' govori Marić koja se liječi isključivo prirodnim metodama i meditacijom.

''Naporan je to rad. Jutros sam u pola četiri meditirala sat vremena zato što je tada visok melatonin i veći je efekt meditacije'', otkriva Anđa metode liječenja.

A da poraz nema šanse kada je Anđa u pitanju, dokaz je i činjenica kako je napisala svoj drugi roman – ''Tajna zmajskog mosta''.

''Roman sam napisala zato što smo posljednje četiri godine Gašpi i ja živjeli upravo pored zmajskog mosta i fascinirao me taj most, to je jedini most u zapadnom dijelu svijeta sa zmajevima. Svi su ostali u Aziji'', prepričava.

Nakon dugogodišnje bitke za skrbništvo nad sinom, koje je ipak uspjela dobiti, Gašper danas živi s ocem u Ljubljani.

S bivšim suprugom napokon je izgladila odnos, do te mjere da se u medijima čak nagađalo kako su ponovno u romantičnoj vezi.

''Znate što je definicija gluposti? Kad dva puta ideš napraviti istu stvar i očekuješ drukčiji rezultat. Ja nisam glupa, Primožu zaista želim sve najbolje i u dobrim smo odnosima, sada se konačno ponašamo kao dvoje roditelja koji imaju jedino fokus na dobrobiti svoga sina i to je fenomenalno, tako da ne neću ponavljati stare greške'', iskreno je kazala Anđa Marić.

Anđa Marić, pjevačica i spisateljica (Foto: Dnevnik.hr) - 3
Anđa Marić, pjevačica i spisateljica (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr

Dokaz da Anđa ne posustaje jest i činjenica da je upravo otputovala u Madrid s engleskim prijevodom svoje knjige. A mi joj želimo da originalnim romanima, kakve samo netko sa zaigranom i iskrenom dušom može napisati, osvoji cijeli svijet.

Što je još Anđa ispričala, pogledajte u videoprilogu. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.