SVE OTKRILA

Mlada Zagrepčanka o slavnom holivudskom ljepotanu ''On je bio divan''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mlada Zagrepčanka otkrila je brojne detalje iz svog privatnog i poslovnog života.

28-godišnja Zagrepčanka Anamarija Spasojević oduvijek je sanjala o glumačkom pozivu. U životu bavila se brojnim poslovima, no, kaže, oduvijek je sanjala samo o glumi.

Pogledaj i ovo In Magazin: Hana Huljić - 2 Bez toga nema ništa Hana Huljić otkrila koji je glavni temelj njezine i Grašine obitelj: "Sretna sam što ona to ima"

''Ono, kad si mali hoćeš biti princeza, pa onda gledaš Pearl Harbor pa hoćeš biti bolničarka, pa gledaš Pulp Fiction pa hoćeš biti narkomanka i onda shvatiš da gluma nekako sve to objedinjuje'', rekla je glumica Ana Marija Spasojević. Nedavno je diplomirala na jednoj od pet najboljih glumačkih akademija u Londonu, koju je završio i nekadašnji James Bond - Pierce Brosnan. I danas se sjeća uzbuđenja nakon što je doznala da je primljena.

''Ja sam spavala, točno se sjećam i mama me zvala da je zvao taj neki gospodin i njoj rekao da sam ja upisana, a ja ono kako, šta, o čemu?'', prisjetila se Ana Marija.  ''U ovoj mojoj konkretno studirali Michael Fassbender, Tom Hardy, Colin Firth, Emilia Clarke iz game of Throne'',rekla je Ana Marija. Jedan semestar odradila je u Rusiji koju obožava.

''Na moskovskom institutu, njihovoj akademiji Institut Borisa Šukina, što je meni uvijek nekako bio san - Rusija, sve je nekako krenulo iz te Rusije i jako volim Čehova. I onda učiti Čehova u Rusiji na ruskom je meni bilo nešto što me stvarno ispunilo'', priznala je Ana Marija. Odmah nakon što je diplomirala dobila je prvi posao - ulogu u kratkom filmu.

''Bio je dosta zanimljiv projekt jer sam ja trebala imati samo neku omanju ulogu gdje sam ja negativka i nešto sam nemoralna i onda oni meni ne daju posao, međutim ja sam se njima jako svidjela i onda su oni, imali su jako veliki budžet i onda su prepisali totalno scenarij i od napravili mene glavnog negativca koji je htio otprilike uništiti cijeli svijet'', kazala je glumica.

Život u Londonu donio joj je poznanstva s redateljemm oskarovcem Tomom Hooperom te Asifom Kapadiom, autorom dokumentarnog filma o Amy Winehouse koji je također okrunjen slavnim kipićem američke filmske akademije. Nedavno je angažirana i za prestižni event s britanskim glumcem Judeom Lowom.

''Kad su mi javili da sam dobila bila sam jako sretna. On je bio divan za raditi, divan kao scenski partner. U principu svi na setu su bili jako podržavajući i sve je bilo jako toplo i prijateljski jer je bilo jako stresno, mi stvarno nismo znali što će publika odlučiti i što ćemo mi morati raditi, tako da nije baš bilo mjesta za greške, a i dosta je bilo improvizacije'', rekla je AnaMarija.

Više pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene