MLADA MAMA

ANAMARIJA ASANOVIĆ 'U škole bih uvela seksualni odgoj, domaćinstvo i uniforme'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dizajnerica Anamarija Asanović koja je prije tri mjeseca rodila kćerkicu Zorku u škole želi uvesti seksualni odgoj, domaćinstvo i uniforme. No to je samo mali dio velikih priznanja.

Paprene kuglice ovog su tjedna zapaprile mladoj dizajnerici Anamariji Asanović.

Pogledaj i ovo In Magazin: Denis Dumančić - 3 O braku, bendu, djetinjstvu... Denis Dumančić otkrio s kojim je kandidatom showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' povezan: ''Nisam znao da ima taj talent, strašno mi je''

Lijepa Anamarija je prije tri mjeseca rodila kćerkicu Zorku, a kako kaže kad bih imala čarobni štapić na pet minuta napravila bi čudesa. 'Prvo bi bilo pospremi se kućo', kroz smijeh je otkrila Anamarija. 

U ulozi mame Anamarija se snašla, no otkrila je da njezina mama i dalje kuha bolje od nje. Upravo bi domaćinstvo, uniforme, ali i seksualni odgoj mlada Splićanka uvela u škole. 'Ja bi sve to podebljala!', otkrila je Anamarija.

Osim reforem školstva, Anamarija bi napravila reda i u politici te je priznala kojeg političara ne bi spasila iz živog blata. Iskreno je odgovarala na sva pitanja, od politike i važnosti veličine, do toga koristi li žena više mozak ili grudi. Neki odgovori će vas iznenaditi.

Što je još otkrila zgodna Anamarija, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene