Anamarija Asanović i Gianna Apostolski glavne su i odgovorne za organizaciju modne nagrade 'My Global Fashion Awards'' koja će se dodijeliti u Splitu 6. lipnja

Galerija


Manje od mjesec dana dijeli nas od ''My Global Fashion Awards'' - prve dodjele modnih nagrada u Splitu. Uoči ovog događaja koji će okupiti hrvatsku modnu kremu, naša ekipa razgovarala je s organizatoricama Giannom Apostolski i Anamarijom Asanović koje su nam otkrile kako pripremaju baš ono što je nedostajalo gradu pod Marjanom. Najveći modni događaj bit će u vili Dalmacija, ex Titovoj vili 6. lipnja. 

 

A post shared by Anamarija Asanovic (@aanamarijaa) on

Vezani članci Gianna Apostolski (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Splićanka koja je nekada pokazivala nago tijelo pojavila se u izdanju kao nikada do sada Anamarija Asanović (Foto: Instagram) Anamarija Asanović pozirala u toplesu pa uz provokativnu fotografiju poručila: ''Otišla sam i nema me''

Anamarija Asanović i Gianna Apostolski odlučile su u gradu podno Marjana po prvi puta organizirati modne nagrade. Kažu kako je Split prepun talentiranih ljudi koji vole modu i umjetnost pa je i logično da ovaj grad bude domaćin jedne takve glamurozne manifestacije.

''Mene i Giannu veže mnogo stari, ja sam s modne, ona s organizacijske tako da smo dobitna kombinacija definitivno. Došli smo na ideju da treba počet od našeg grada, najljepšeg na svijetu, ovakva manifestacija zaslužuje biti u Splitu'', kaže Anamarija. 

A boljeg izbora lokacije od vile Dalmacije dakako nema. Smještena je na južnoj strani Marjana, a njezina priča počela je prije više od stoljeća. Naime ova ljepotica stara je čak 104 godine.

Split je poznat kao grad mode, a lijepe i dotjerane Splićanke željno iščekuju ovakve događaje. A u vili Dalmaciji te večeri će se zasigurno i zapjevati, jer su među nominiranima u kategoriji modnih ikona i pojedini glazbenici.

S obzirom da u lijepoj našoj ima pregršt talentiranih umjetnika, dizajnera i glazbenika, nije bilo nimalo jednostavno odabrati nominirane u svih deset kategorija.  I Anamarija i Giana nadaju se kako će ovo modno slavlje prijeći u tradiciju pa će, kako kažu, sljedećih godina moći ispraviti eventualne sitne nepravde. Jer kako se kaže, važno je sudjelovati, ne nužno i pobijediti!

Tko su nominirani i što su nam Gianna i Anamarija još otkrile, pogledajte u prilogu IN Magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.