Naša najuspješnija violončelistica Ana Rucner u Zagrebu je predstavila svoj novi album. Tom prigodom došli su je podržati brojni kolege glazbenici, a i ovog puta uz nju je bio bivši suprug Vlado Kalember. Našoj Juliji Bačić Barać Alka Vuica otkrila je kako je baš ona spojila Anu i Vladu, a bivši supružnici, potpuno iskreno, progovorili su o svojem trenutačnom odnosu.

Galerija


Od sinjskog "alkarskog ponosa", drmeša, linđa pa sve do slavonske rapsodije - to glazbeno blago iz različitih dijelova Hrvatske nalazi se na novom studijskom albumu Ane Rucner.

Vezani članci Marija Miholjek Voditeljska lica Nove TV otkrila što im znači stati pred kamere: "Puno je tu emocija" Damir Kedžo - 3 Damir Kedžo prebolio koronu i donio definitivnu eurovizijsku odluku: ''Suludo je to očekivati...''

"Iskreno, to je odraz moje ljubavi i poštovanja prema ovoj zemlji", otkrila nam je Ana.

Ovaj je album zapravo glazbena karta Hrvatske u modernom ruhu, a na njegovu predstavljanju Anu su došli podržati obitelj, prijatelji i kolege.

"Ona je stvarno veliki promotor hrvatskog turizma, ljepota Lijepe naše, neke pjesme znam neke ne znam i rado ću ih poslušati", izjavila je Sandra Bagarić.

Prihod od prodaje ovog nosača zvuka odlazi u humanitarne svrhe, Zakladi Ivan Bulić, a skladbe s albuma trebala je Rucner izvoditi i u svibnju na turneji u Kini, koja je otkazana zbog epidemije koronavirusa.

"Desit će se nadam se nekad krajem godine, početi će opet sve funkcionirati ali što mi to možemo planirati, najiskrenije mogu poželjeti samo prijateljima gore u Kini samo da se paze", zaključila je Ana.

A da Ana itekako pazi na dobre prijateljske odnose, slažu se svi njezini prijatelji.

"Ana je vrlo jednostavna, lako se s njom sve dogovoriti, vrlo prijateljski raspoložena i imamo puno drugih tema osim ovog poslovnog, a onda se i to dogodi nekkao spontano", izjavio je Alan Hržica.

Velika potpora privatno, ali i poslovno, joj je bivši suprug Vlado Kalember.

"Vlado je danas moja podrška ovdje na promociji jer je on isto dio ovog projekta, puno ovih djela smo zajedno radili", otkrila je Ana.

"Ako si netko ne odgovara u jednom segmentu, elementu, ne mora značiti da u drugih tisuću ne", dodao je Vlado.
¤W17 145 ]] C2.5 J 0 v1.0 CLIP src="1" disableNAT="t"

"Ja mislim da smo mi, usudim se reći najbolji prijatelji, imamo krasnog sina za kojeg brinemo oboje", zaključila je Ana.

Taj, danas savršen, prijateljski odnos nekad je bio i ljubavni, a za to je dijelom zaslužna Alka Vuica.

Ja sam upoznala Vladu i Anu. To je bilo na brodu ljepote koji je organizirala Suzy Josipović i Vlado nam je negdje tu došao u posjetu u Splitu i eto tu sam ih ja upoznala. I oni su se samo iskrali na plažu, vrlo romantično, tamo su ćaskali", prisjetila se Alka.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Imala je 16 kad se udala za glumca od 50 godina: ''Sada sam žena i vrijeme je da progovorim''