Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Naša poznata violončelistica otkrila nam je kako i s kim će provesti blagdane te zašto nakon razvoda više ne želi biti zaljubljena!


Iako ne može zamisliti kako šeće modnom pistom i profesionalno se bavi poziranjem, Anu Rucner je ponijelo razigrano blagdansko ozračje. Tako je uskočila u haljine svoje prijateljice, dizajnerice Andreje Zvono i prepustila se blicu fotoaparata.

Ana Rucner seli se u novi dom nakon razvoda od Vlade Kalembera

Vezani članci Ana Rucner i Vlado Kalember Bivši domaći par ne prestaje iznenađivati javnost odnosom nakon razvoda, njihove nove snimke pravi su hit Ana Rucner Ana Rucner objavila fotografiju s bivšim mužem Vladom Kalemberom, i dalje slave skupa iako su se rastali

A blagdanski san Ane Rucner podrazumijeva raskošno okićen dom i slavlje u krugu obitelji. U toplini doma s njom će uživati i bivši suprug, Vlado Kalember, kojeg i dalje naziva svojim, što su joj na društvenim mrežama zamjerili neki obožavatelji.

'Ja kažem moj za nekog tko mi je drag, dio obitelji, prijatelj, to ne znači nikakvo svojatanje. Nemam nikakvih komentara osim toga da je to netko tko je moj i drag', rekla je Ana.

U Aninu srcu, kako nam je povjerila, još uvijek nema mjesta za novu ljubav. 'Nisam zaljubljena niti želim biti zaljubljena. Možda moje srce želi, ali razum ne. Nekako se najbolje osjećam kad vladam sobom i kad razmišljam u jednom pravcu. Posao i moje dijete', otkriva.

A zbog čega će pamtiti 2014., pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook