Rucner zapjevala

'Ne smatram da je to nešto preseksi, tako sam se osjećala'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U svojem glazbenom stvaranju violončelistica Ana Rucner otišla je korak dalje. Nakon dueta sa suprugom Vladom Kalemberom, Ana je ponovno zapjevala.

Ana Rucner snimila je navijačku pjesmu koja bi trebala biti vjetar u leđa hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji na predstojećem prvenstvu. 'Uvijek vjerni' nastala je kao podrška hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, a Ana je uistinu ponosna na to što je baš ona pjeva.

Pogledaj i ovo Sandra Perković i Milan Bandić (FOTO: Borna Filic/PIXSELL) Aktivni na svim poljima Rucner, Perković, Škoro... Showbiz i politika idu zajedno? "Vjerojatno su imali neku dobru računicu"

Roditeljskim stopama: 7-godišnji Darian Kalember zapjevao s mamom i tatom

'Poanta je ovdje da nisu samo muškarci navijači nego i žene i jesu. U krajnjem slučaju, ja volim nogomet, pratim ga s guštom, ufuram se skroz u loptu i cijelu igru i zašto mi žene ne bi dale svoju podršku', kaže Ana. Pjesma je snimljena, kaže Ana,  u pauzi između proba s filharmonijom i brojnih koncerata. A ovi stihovi, točnije Anino primanje mikrofona, odmah je potaknulo nagađanja kako poznata violončelistica započinje pjevačku karijeru. 'Ne bih to nazvala pjevačkom karijerom nego sam se naprosto htjela dobro zabaviti, nešto napravit što me veseli, savjet poslušat i nekako mi je sjelo. Dobro je da se uz instrumental dodaje vokala, a očito mi to i ide pa zašto ne', poručila je Ana.

Videouradak bi trebao biti snimljen prije samog prvenstva, ali tu su i Anine fotografije koje će se, vjerujemo, posebno svidjeti muškom dijelu publike. 'Spontano snimanje je ispalo. Ne smatram da je to nešto preseksi , tako sam, se osjećala. Samostojeće čarape, to žene vole', poručila je glazbenica koju ne smetaju negativni komentari. Ana poručuje da se ne iznenadimo kada nakon instrumentalnog dijela zapjeva nešto u pop, etno aranžmanu ili čak obradu neke romske pjesme.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene