Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ana je stigla u Neum kako bi bila uz Vladu i sina Darijana.


Violončelistica Ana Rucner i pjevač Vlado Kalember iskoristili su Etnofestival u Neumu kako bi proveli zajedničke obiteljske trenutke sa sinčićem Darijanom. Iako je na festivalu nastupao samo Vlado, Ana je stigla kako bi mu bila potpora. Par je izgledao toliko sretno da je teško zamisliti kako su 2014. podnijeli zahtjev za razvod braka.

Vezani članci Poznate Hrvatice - 3 Ana Rucner nikad zgodnija u sasvim jednostavnoj kombinaciji, posebno se isticao jedan detalj na njezinu tijelu Ana Rucner Ana Rucner objavila fotografiju s bivšim mužem Vladom Kalemberom, i dalje slave skupa iako su se rastali

Pročitajte i u koga je to zaljubljena Maja Šuput.

'Ne vidim razloga čudenju', poručuje Vlado uz veliki osmijeh.

Violončelistica i pjevač uskoro će proslaviti i deseti rođendan svoga sinčića Darijana.

'Darijan voli kad smo sretni, mi volimo kad smo sretni i ja jednostavno smatram da je život trenutak i jučer je nevažno, možemo naučiti samo, a sutra je opet nevažno, ali moramo razmišljati o tome, ali ono što je najvažnije je sada i to živimo sada', poručuje Ana Rucner.

Vlado se pjesmom 'Ja sam čovjek s grijega tri' predstavio publici na 21. Etnofestu u Neumu. Festival je otvorio Mate Bulić, a na festivalu je prvi put nastupio i Hrvatsku gajdaški orkestar.

Na festivalu je nastupala i Ivana Banfić koja će uskoro proslaviti 25 godina na glazbenoj sceni.

Pročitajte i zašto su prekinuli Nina i 19 godina mlađi Milan.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.