KAKVA ČAST

ANA RUCNER Nakon Eurosonga, nastup s Jose Carrerasom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni španjolski tenor Jose Carreras na svojoj je posljednjoj turneji, u sklopu koje će ove subote zapjevati i u pulskoj Areni. Jedna od gošći na njegovu koncertu bit će Ana Rucner.

Ana Rucner ovo ljeto održava koncerte diljem jadranske obale, a s britanskim glazbenikom Oliverom Pooleom, Ana je u Splitu snimila  videospot za pjesmu Maximus.

Pogledaj i ovo In Magazin: Vinko Čemeraš - 6 Već ima i svoj mural! Godinama je izbjegavao Doru, a onda se prijavio i postao njezino najveće iznenađenje: "Bilo je u tom trenutku nestvarno''

'Ustupili su nam brod, ima krasan salon sa pijanom i prostore koji su nam bili za scenu koju smo snimali. Tako da je sve nešto veliko. I taj Dvorak je veliki koncert, Katina je veliki brod, on je veliki umjetnik Oliver, a pjesma se zove Maximus jer Maximus na latinskom znači najveći', rekla je Ana koja je ove godine nastupila na Eurosongu uz bosanske glazbenike. 'Žao mi je naravno nismo prošli u finale jer smo dali jako od sebe. Nije to lako, tamo nije samo dobra pjesma u pitanju, puno drugih stvari je u pitanju. Jedna moć je važna i financije na kraju krajeva. Tko više uloži u scenografiju bolje izgleda, to se zna. A mi nismo imali za kavu recimo kao grupa, ne kažem pojedinačno', priznala je Ana.

Budući da posao lijepe Ane zahtjeva dosta energije, putivanja i koncerti znaju biti iscrpljujući, kaže, nije otvorena za noćna tulumarenja.  'Meni kažu da sam penzioner, zašto to kažu, ne znam. U principu legnem rano, imam jedan uredan život jer tempo koji provodim, živim, ne bih mogla izdržat da ponoći još tulumarim, na kraju krajeva i majka sam i odgovorna sam i kad završi posao neko eventualno kratko druženje, ja se uvijek povlačim u svoje odaje gdje god bila u tom času, gdje god se nalazila'.

S obzirom na to da baš nije ljubitelj noćnih provoda, Ana iako ljetuje na Pagu nikad nije bila na najpoznatijoj plaži u Hrvata- Zrću. 'Ja sam tamo sa sinom i onda živim tempom kakav nameće dijete i ja njemu na kraju krajeva, jedan uredan život koliko je to moguće u ovom poslu i ovom stilu života koji je prilično neuredan zbog putovanja i čestih odsutnosti i obaveza. I onda mislim da ne bi bilo prilično da ko majka još brijem po Zrću, a sad je malo veći pa me možda jednu noć pusti da odem na piće recimo s prijateljima'

Prije pravog opuštanja, Ana Rucner će 23. srpnja u pulskoj Areni zasvirati s poznatim španjolskim tenorom Joseom Carrerasom.
Carreras u Puli, u sklopu njegove posljednje svjetske turneje. Vrlo vjerojatno posljednja prilika za sve koji žele čuti Jose Carrerasa i doživjeti ga u Hrvatskoj.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene