Popularna čelistica je samo za In Magazin progovorila o vezi s bivšim suprugom Vladom Kalemberom.


Vrhunac drugog izdanja splitskog sajma vjenčanja bila je modna revija renomiranih domaćih dizajnera. Bilo je to mnogo više od revije, a svojim vatrenim nastupom, najveću pažnju izazvala je Ana Rucner.

Vezani članci Ana Rucner Slavnu glazbenicu podržao zagrebački gradonačelnik, ali i bivši suprug koji je uvijek uz nju Ana Rucner (Foto: Bojan Zibar i Bruno Zlomislić) Naša poznata glazbenica pokazala veliku hrabrost uskakanjem u uski, kožni kombinezon

Atraktivna crnka je za In Magazin demantirala mirenje s bivšim suprugom, 30 godina starijim Vladom Kalemberom i medijska naklapanja da joj je iz Kanade donio prsten kao i da zajedno odlaze na romantično putovanje.

''Moj bivši suprug i ja se nismo niti posvađali kao ljudi, to što smo se razišli kao ljudi, to je opet neka druga dimenzija. Ne živimo zajedno, nema nikakvih prstenja i to je nekakva čudna komunikacija ispala, ne na moju inicijativu, ali eto, nikome ne zamjeram, tako je ispalo, ali zaista nema ništa od toga, tako da je bespotrebno sad nešto grijat vatru kad je nema', rekla je Ana.

Kaže se kako je veljača mjesec ljubavi, no naši su estradnjaci ove godine itekako uranili.

Ovu ambasadoricu hrvatskog turizma i u 2015.-oj očekuju brojni nastupi diljem svijeta. Na pitanje kako joj tijekom putovanja pada razdvojenost od osmogodišnjeg sina Dariana, odgovara.

'Navikli smo se, to nam je isto stil života, njegova mama je, recimo, tjedan dana na putu pa je 2 s njim, tako da naučili smo se. Uvijek je teško, ali jednostavno već je i dosta velik da to može shvatit', objašnjava Ana.

A tko je još plijenio pažnju na sajmu vjenčanja pogledajte u prilogu in Magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook