Životne neprilike ne prestaju pratiti likove serije Zlatni dvori. Novi nastavci donose i nova iznenađenja, ali i glumačka pojačanja. U seriju dolazi zagrebačka glumica Ana Majhenić.


Suze, otmica, drama - situacija u Zlatopolju nikad ne miruje. A uzbudljive događaje u Zlatnim dvorima dodatno će začiniti dolazak Eve, tajanstvene žene iz Mladenove prošlosti.  ''Oni imaju neku svoju, onako dosta tešku priču i ona mu se vraća u život i želi ga natrag'', rekla je glumica Ana Majhenić koja će utjeloviti Evu. Kako bi ga pridobila, Eva neće birati sredstva. No, baš kao i drugim glumcima i Ani se više sviđa glumiti negativku.  ''Zato što su sočne. I zabavnije je biti nekako zločest nego dobar'', priznala je glumica.

Vezani članci In Magazin: Željko Bebek i sin Zvonimir Kakav otac, takav sin, Željko Bebek prvi put zapjevao u duetu sa sinom Zvonimirom, a on već ima vojsku obožavateljica! Slika nije dostupna Nije joj nimalo lako: Budim se u 4:30

S Evom, kaže, nema puno sličnosti. No, ni biti zločest nije teško kad su kolege i atmosfera na setu odlični. ''To je ono što me baš oduševilo otpočetka. Ljudi super funkcioniraju, jako puno rade, puno se snima. Ali svima je u interesu da se dobro osjećaju i svi su jako pažljivi jedni prema drugima'', kazala je Ana koja je oduvijek znala da će biti na daskama koje život znače.

Prvo se bavila plesom, a onda se zarazila glumom. No, sitne glumačke trikove u pravom životu ipak ne koristi. ''Možda kad čekam u redu, pa izmislim. Ma ne nije, šalim se. Nisam dosad ništa tako koristila'', otkrila je Majhenić.  Iza nje su brojne uloge u kazalištu, ali i na filmu. Upravo zahvaljujući onoj u filmu 7 sex 7 redovito se nalazi na ljestvicama najpoželjnijih Hrvatica.

''Pa s jedne strane laska, ali s druge nije da mi je to nešto donijelo u životu. Uvijek je lijepo čut neki kompliment ali treba to uzet s rezervom. Ukusi se razlikuju, tako da lijepo je čut'', priznala je Ana. No, njezino je srce zauzeto. Već je godinama u vezi s filmskim kritičarom Arsenom Oremovićem, koji joj je i najveća podrška. ''Puno razgovaramo uvijek o poslu i o njegovom i o svojem. Dajemo si savjete, slušamo se, tu smo jedno za drugo, nekad neke stvari nisi siguran dok ih ne kažeš, onda kad ih izrekneš, feedback od tog drugog bude jako važan'', rekla je Majhenić.  A iako je to mnogi pitaju, o udaji, kaže, još ne razmišlja. ''Nisam tradicionalna. Ne znači mi to nešto. Bitno mi je da se volim s čovjekom s kojim jesam i da smo fer jedno prema drugom, a ovo mi je formalnost čista'', otkrila je glumica.  Hoće li pred oltar možda u Zlatnim dvorima, ne propustite pratiti od ponedjeljka do srijede na Novoj TV.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.