Ana Kurobasa stigla je ovih dana u Hrvatsku. Dok ona provodi vrijeme u rodnim Kaštelima, njen dečko igrao je protiv Kosova.


Prelijepa Ana Kurobasa, djevojka hrvatskog reprezentativca Duje Čopa, stigla je u Hrvatsku. Ana nas je ugostila u rodnim Kaštelima i progovorila o vezi s nogometašem. Čime ju je nogometaš osvojio, voli li i ona nogomet te vidi li se uskoro u ulozi majke, otkrila je za IN magazin.

Vezani članci Siniša Vuco Vuco je mršaviji 40 kilograma, a sad predstavlja i nastavak legendarnog hita "Volim piti i ljubiti", poslušajte! Sarah Josipović - 1 Kakva majka, takva kći: Sarah Josipović progovorila o drugoj trudnoći i odnosu s majkom Suzy

Ona je - model, vlasnica nekoliko titula za miss te jedna od 12 najseksi Hrvatica. S hrvatskim reprezentativcem u vezi je oko dvije i pol godine. Iako nostalgična za Hrvatskom, Ana i Duje sada uživaju u Španjolskoj. Uz njega je, kaže, postala prava nogometna ovisnica, tako da će i uz večerašnju utakmicu Hrvatska - Kosovo vatreno navijati.

A još kada gol da njezin dečko, kaže, nema veće sreće, iako dok je on na terenu, Ana nema mira. 'Kad zabije gol doslovno imaš osjećaj kao da si ti i to mi je super. Teško je jedino kada je neka ozljeda na terenu ili ako vidiš da ga je sad netko udario, onda to u tvojoj glavi izgleda strašno, ali on se nekako uvijek brzo digne tako da sve bude ok', rekla je Ana. Lijepa manekenka kaštelansku adresu zamijenila je već sa 17 godina, kada je otišla živjeti u Milano, potom u Tursku, no to se itekako razlikuje od sadašnjeg života. Ondje je gradila manekensku karijeru, dok sad prati voljenu osobu.

Ana je sebi ispunila vrijeme učenjem španjolskog jezika, ali i obilaskom utakmica. Nikad nije mislila da ce njezino srce zarobiti nogometaš. Ipak, kaže Dujinim čarima nije mogla odoljeti. Žive sretan i zaljubljen život, za planiranje vjenčanja, kažu, ima još vremena, ali Ani je velika želja jednog dana ostvariti se u najvećoj životnoj ulozi - ulozi majke. Što je još otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.