I danas hodočaste

TAEKWONDO ZAVOLJELE U CRKVI Lijepe blizanke branit će naše boje u Riju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najpoznatije hrvatske blizanke, sportašice Ana i Lucija Zaninović na Olimpijskim igrama u Riju imaju velike planove. Inače, simpatične Splićanke jedine su sestre u povijesti koje su postale prvakinje Europe u taekwondou.

Ana i Lucija Zaninović okušale su se u mnogim sportovima, ali prije 16 godina taekwondo je osvojio njihova srca. Može se reći da je ta ljubav rođena u crkvi. 'Znala sam da dečko s kojim smo ministrirale u crkvi trenira taekwondo i onda smo s njim stupile u kontakt i zamolile da bi s njim voljele otići na trening da vidimo kako to sve izgleda, a on je rekao da taman on i njegov prijatelj, a to je naš sadašnji trener Toni Tomas, otvaraju klub. Došle smo na prvi trening i evo, ostale i dan danas', rekla je Ana Zaninović.

Pogledaj i ovo In Magazin: Jurica Pađen - 1 Kakve uspomene! Jurica Pađen vraća nas u osamdesete, evo koji ga je političar branio od obožavateljica, a tko ga je spasio od zatvora: "On mi je bio redar, moj bodyguard!"

Za svoj taekwondo klub Marjan osvojile su brojne medalje, a nakon gotovo svakog uspjeha - zahvale Bogu.

'Sletili smo iz Londona u Split, ja mislim da je bilo deset navečer i samo smo došli kući, ostavili stvari i već u 11 smo bili na putu, hodočašću u Sinj. Katolički smo odgojene, vjera nas ispunjava, vjera nam daje mirnoću i mislim da bez vjere ne bi bilo ništa od nas', rekla je Lucija.

Kao i većinu blizanki, i Luciju i Anu ljudi često zamijene.

'Svakodnevno, non-stop i mi se odazivamo i na Lucija i Ana. Nema tu sad "ja sam Ana". Ja sam i Lucija i Ana, navikle smo tako od malena. Uvijek su nas mijenjali tako da nas mijenjaju i sada', objasnila je Ana.




 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene